自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

而家中旅社超掠水
證件相迫你要有條碼先比用,者係你平時落街鋪影既都用唔到,
50蚊4張相真係食人隻車

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

乜好似人人不同影印方式咁既?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

hahaha1231 發表於 18-6-8 15:47
我上個星期係旺角整, 除左媽媽,佢連爸爸身份証同回鄉證都要copy。
我淨係影左自己嗰d, 無影爸爸, 要係 ...

我幫個仔續証,佢未滿18歲,要父母証件,我要陪佢去。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

birdbird 發表於 18-6-7 19:37
我其實影咗不同的配撘, 最終職員收咗:

回鄉卡 正反 面一張 A 4

x2

放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

chanhei267 發表於 18-6-14 02:26
而家中旅社超掠水
證件相迫你要有條碼先比用,者係你平時落街鋪影既都用唔到,
50蚊4張相真係食人隻車 ...

我上次去都覺得肉痛

首頁

尾頁

跳至