有冇人用過maione?

kimberlybaby
|
都好貴下喎
A_lcy
|
噴噴?
eeaa
|
對某d人有用,但唔值千幾元,產品外型好老土,不斷標其立異出新產品,其實搵緊班發緊白日夢的人苯,朋友做緊,買左60支放左屋企封塵,公司又話出到2·0版本
bebeyi
|
kimberlybaby 發表於 18-6-8 00:30
都好貴下喎

有朋友做緊佢嘅傳銷,塊面依然係咁圓
|
A_lcy 發表於 18-6-8 03:13
噴噴?

係,尋日聽完,都係返屋企停一停,諗一諗,上黎問一問
|

講到好勁,但好貴,兩位姐姐講完我吾落撘,好采佢地都放我走
tsung
|
kimberlybaby 發表於 18-6-8 07:51
講到好勁,但好貴,兩位姐姐講完我吾落撘,好采佢地都放我走

堅決唔落搭,佢奈你唔何
新人物
|
朋友sell過我做,講到勁好用,我完全無興趣,之後爆左係大陸制,佢提都無再提
|
新人物 發表於 18-6-8 08:42
朋友sell過我做,講到勁好用,我完全無興趣,之後爆左係大陸制,佢提都無再提
...

大陸架
VenusSasa
|
我見到得到佢地糸商場擺展銷。。
chanti
|
都好貴下喎

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21233275
|
新人物 發表於 18-6-8 08:42
...

佢又話美國既?
asa2012
|
我的好朋友都話好用,推介俾我,我早前都話俾佢知事實真相,但佢好似被洗左腦咁。唉,只希望佢不要太沉迷,早日醒覺
mini1204
|
好舊聞
紫翹
|
都好貴下喎
k有用過, 都貴呀, 所以用左一支無再用, 亦都覺得無佢地講得咁神奇, 但我皮膚係乾, 佢係舒緩到既.
good_pig
|
kimberlybaby 發表於 18-6-8 07:49
係,尋日聽完,都係返屋企停一停,諗一諗,上黎問一問

講左呃人架啦
good_pig
|
VenusSasa 發表於 18-6-8 09:02

而家去到要靠門市?一仔踢爆左應該完啦
lemontea520
|
VenusSasa 發表於 18-6-8 09:02

佢地話人地賣假貨添呀!
就好似名x優品話人地炒襲佢一樣好笑
hahaha1231
|
出名呃人
VenusSasa
|
good_pig 發表於 18-6-8 09:32
而家去到要靠門市?一仔踢爆左應該完啦

糸,仲sale 班 C 奶 老一輩的 C 奶 ,四份一個 展位 我行過都覺得 仲有人信咩。。不過可能唔系個個C 奶都睇左一仔及上BK