有無jm試過免費試用100天床褥?

moon.n
|
買過床褥瞓左幾星期先發覺唔啱好浪費,但瞓到腰骨痛一定要換

想試z字頭嗰隻,但怕中伏,問下大家經驗先,唔該晒
空巢媽媽
|
moon.n 發表於 18-6-8 02:21
買過床褥瞓左幾星期先發覺唔啱好浪費,但瞓到腰骨痛一定要換

有得試咁好
有無咩條件
我又係想換床褥
oceandeepsea
|
咁試用左唔要,張床會點處理
Charlotte_mom
|
係囉,咁試果張係咪全新先?人地唔要果d又去左邊?
TiffChan
|
oceandeepsea 發表於 18-6-8 07:06
咁試用左唔要,張床會點處理

應該俾下試.....我估
Jasmine-4711
|
我估係同一張床褥俾好多人試拿回家用

樓主有咩唔舒服,要護脊但又怕太硬?
moon.n
|
空巢媽媽 發表於 18-6-8 06:16
有得試咁好
有無咩條件
我又係想換床褥

我記得以前好似有jm都分享過,但唔記得邊個post,所以想睇下有無jm可以再分享下
|
Charlotte_mom 發表於 18-6-8 08:20
係囉,咁試果張係咪全新先?人地唔要果d又去左邊?

間舖在fb回覆過呢條問題,只係話會處理張床褥,不會再俾其他客人,但我唔信囉,有咩可能?
|
[email protected] 發表於 18-6-8 14:56
間舖在fb回覆過呢條問題,只係話會處理張床褥,不會再俾其他客人,但我唔信囉,有咩可能?
...

唔賣出去姐,但冇話掉左佢,"處理"可以係洗乾淨再俾第二個試,或换左面布先再賣出。
wcpcelia    發表於 18-6-10 10:54
moon.n
|
Jasmine-4711 發表於 18-6-8 10:10
我估係同一張床褥俾好多人試拿回家用

樓主有咩唔舒服,要護脊但又怕太硬?

腰骨痛,掉左舊床褥再買過新嘅都係太硬,已經用左唔同嘅組合試過都唔得:海馬床褥/三摺健康床褥+海馬床墊

最麻煩係當場試ok,瞓頭幾天都ok,但耐左就發現痛

所以對100天試瞓有興趣
|
moon.n 發表於 18-6-8 15:22
腰骨痛,掉左舊床褥再買過新嘅都係太硬,已經用左唔同嘅組合試過都唔得:海馬床褥/三摺健康床褥+海馬床墊
...

試瞓我以前未聽過,小心條款。

如試瞓成功都换張全新的較好。試瞓个張真係唔好買。
Poyau
|
...

希望早日揾到合適床褥
yanfaifai
|
...

我之前試過,後來放 薄身 的太空床墊,好似係sinomax,之後問題解決咗
moon.n
|
yanfaifai 發表於 18-6-8 19:08
我之前試過,後來放 薄身 的太空床墊,好似係sinomax,之後問題解決咗

我都有想過,但千幾蚊買左萬一無效又浪費多一樣
所以先考慮試瞓
moon.n
|
Jasmine-4711 發表於 18-6-8 15:32
試瞓我以前未聽過,小心條款。

如試瞓成功都换張全新的較好。試瞓个張真係唔好買。

佢嘅試瞓形式係要先比錢買張新嘅,如果100天內覺得唔啱可退貨退錢,但一個地址只可以退一一次。所以試瞓嗰張已經係新嘅(佢地話)
pm1202
|
我買咗另一牌子,都係試完唔啱,100日內可全數退款,買之前都問咗z果間,條款差不多

不過瞓落好舒服無退
moon.n
|
pm1202 發表於 18-6-10 03:21
我買咗另一牌子,都係試完唔啱,100日內可全數退款,買之前都問咗z果間,條款差不多

不過瞓落好舒服無退 : ...

jm請問你買左邊間呀?
本來我都睇左幾間,但我格過價暫時z最平,所以心大心細中
pm1202
|
moon.n 發表於 18-6-10 04:20
jm請問你買左邊間呀?
本來我都睇左幾間,但我格過價暫時z最平,所以心大心細中
...

e字頭 明白嗎?
費事幫人賣廣告,唔明pm
pompom_jelly
|
最近都想換床褥 e家果張訓左10年
一買又用十年 都唔敢亂買
見到消委會岩岩做左個床褥調查
http://www.bastillepost.com/hong ... 6%E5%8C%85%E5%B0%BE

見到澳美斯喺唔同測試都幾高分 但好少聽呢個牌子
唔知有無jm用過
oceandeepsea
|
100日唔要,將床會點,同埋我見好多牌子,都差唔多樣,無彈弓