美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

book 左免費試做,但又好驚hard sell,想問下有無人試過?好唔好?

禁止訪問

別墅

keep4life 發表於 18-6-8 11:38
一定hard sell 我上次要話冇帶$ 先走得

但做完效果如何?

禁止訪問

回覆樓主

大宅

dordor0506 發表於 18-6-8 09:52
book 左免費試做,但又好驚hard sell,想問下有無人試過?好唔好?

有邊間唔sell架,join左呢間兩年啦,勝在跟我個個治療師好,價錢貴就一定既啦,不過都有效果既

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我最唔鐘意呢間, 非常 hard sell, 我已經係 ftm, 去親 都係非繁忙時間 ,但都要等好耐,有次 洗完面我都 直情 行出去問佢

做個普通嘅cps, 都要搵三個人嚟同我做, 換咗唔同人又唔出聲, 最鬼憎
總有離別的時候

珍珠宮

dordor0506 發表於 18-6-8 09:52

千祈唔好去,我買左course一肚气。治療師push你地買,就送呢樣、送果樣,但送嘅就off record,仲要下下話电子化,唔編單,搅到我同治療帥whatsapp的record同公司成日都出現difference,冶療師流失率高,以上問題一定發生,而公司又唔認數。

禁止訪問

複式洋房

笑得好勳章 認識瑞士牛牛第一回

我都上去試過 有效果GE 不過唔係做全面, 做一半ja wor , 冇做眼同額頭
至於個PLAN真心唔值個啲價錢
做之前介紹左半個鐘, 做克又講半個鐘, 不過妻係有送支貨SIZE 精華比我

男爵府

可愛教主2 發表於 18-6-9 17:04

千祈唔好去,我買左course一肚气。治療師push你地買,就送 ...

你講得冇錯!佢地啲單亂到不知所謂, 啲treatment 次數又亂!總之,做完手頭剩低的,就bye bye! 呢幾次上去之前,放低個銀包在朋友公司,又冇銭又冇信用咭,睇佢點sell

男爵府

回覆樓主

其實佢每一個療程出面都有美容院可以做到,終於服務質素每況愈下,真係洗鬼搵佢咩!

男爵府

回覆樓主

仲惗住去試下,現在可以慳番
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

複式洋房

之前買BIODERMA送左一次試做,上到去唔知係咪佢見我個樣似學生俾唔起錢就搵籍口唔幫我做叫我再BOOK,嬲嬲地BOOK都廢事!從此都完全唔會考慮REENEX

首頁

尾頁

跳至