抽濕機有事

minniechoy
|
開咗兩次都自己熄機,打去惠而浦問啱啱過咗保養期(1年保養),要比四百幾蚊師傅上門及零件另計,都唔知整唔整好,我真黑仔
Racmom
|
minniechoy 發表於 18-6-8 10:05
開咗兩次都自己熄機,打去惠而浦問啱啱過咗保養期(1年保養),要比四百幾蚊師傅上門及零件另計,都 ...

個抽濕機你用得密唔密咖?
Jasmine-4711
|
開咗兩次都自己熄機,打去惠而浦問啱啱過咗保養期(1年保養),要比四百幾蚊師傅上門及零件另計,都 ...

好多jm都post過:為左屋企好,米買"為兒抱".我都中伏兩次,以後唔買了。
pbpk03845784
|
所以話呢...抽濕機一定係三0...好耐用 !!
yucl_hk
|
若要生活好, 遠離XXx
minniechoy
|
回覆 Racmom 的帖子

一般的,呢兩日先開返嚟用,我之前部樂信牌抽濕機用了8年多
minniechoy
|
回覆 Jasmine-4711 的帖子

我仲以為大牌子唔會差得去邊
minniechoy
|
yucl_hk 發表於 18-6-8 10:22
若要生活好, 遠離XXx

Ngonyi
|
電器千其咪買惠而佬,keep in mind
fionstone
|
1年貨仔
hoikiuqq
|
3O好用呀.
tsung
|
pbpk03845784 發表於 18-6-8 10:17
所以話呢...抽濕機一定係三0...好耐用 !!

三0
chunsamyuen821
|

買過部全新抽濕機好過,開利[email protected]有找。
v.sweet
|
三O
minniechoy
|
chunsamyuen821 發表於 18-6-8 13:56
買過部全新抽濕機好過,開利[email protected]有找。
本來都唔知維唔維修好,而家睇到唔正好過,開利26L$1600有找,請問那裡買?
Teletrend
|
Ngonyi 發表於 18-6-8 12:56
電器千其咪買惠而佬,keep in mind

仲有德國佬
chunsamyuen821
|
minniechoy 發表於 18-6-8 17:38
本來都唔知維唔維修好,而家睇到唔正好過,開利26L$1600有找,請問那裡買? ...

格價網
CANDYLING221
|

我用“協他馳” 十幾年了
頓頓豬
|
睇睇會唔會太多塵 積住
ChloeMa
|
minniechoy 發表於 18-6-8 10:26
回覆 Jasmine-4711 的帖子

我仲以為大牌子唔會差得去邊

一般嚟講係,但呢隻好特別。