12月預產期的新手媽媽

大靜
|
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
smile215
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

Hello 我地有個group ,有無興趣入?

大靜
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41

有興趣啊,可以嗎?
cicilala
|

Pm me pls ~ thx!
clm2002601
|
cicilala 發表於 18-6-10 20:51
Pm me pls ~ thx!

.
conniie
|

我也想入group交流下呀,都係新手媽媽12月預產期
蟹籽媽媽
|
...

Hello 我都係12月啊 有wtsapp group加入嗎?
得得戚
|
...

我係二胎,可否加入
Panda_red
|
回覆 smile215 的帖子

你好, 我又係12月媽媽, 可以加埋我入group嗎? thanks~
JTYan
|
你好, 我又係12月新手媽媽, 可以加埋我入group嗎? thanks~
JTYan
|
你好, 我又係12月新手媽媽, 可以加埋我入group嗎? thanks~
ctina
|

我可以加入嗎?
rc2018
|

我都係12月既新手媽媽。可以加埋我入group嗎? 謝謝
pigpigella
|

有興趣加入 可否加我入group
pigda
|

我唔係新手 可以join嘛
sharon_628
|

我都有興趣加入,可以嗎?預產期19/12
Yoyoyoyoyoyoyo
|
Hello,我係1月due date會早兩星期開刀嘅,都係12月媽媽😀我都想join gp呀!可以加埋我嗎?謝謝😊
邱婷婷
|

Hello,我係12月媽媽,可以入group 嘛?(emoji)(emoji)(emoji)
LainLainw
|
...

我都係12月 pm me
Breadgrace
|
我新手媽12月中預產,在瑪麗/養和 有無group 可以入