12月預產期的新手媽媽

JJosephine
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

我都是12月的新手媽媽,請pm加我入GP 好嗎? Thanks
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41
Hello 我地有個group ,有無興趣入?

十二月新手媽媽,可唔可以加埋我?
Breadgrace
|
我也是新手12月預產期,有group 可以入嗎?
KaYee228
|
我都係新手媽媽,預產期12月16日。緊張
janjane2018
|
我都係12月中預產,可唔可以pm我入group,謝謝!
momoli123
|

我都係預產十二月,新手!可否加入?謝謝!
LainLainw
|

Pm me pls
t_tung
|
我係12月尾~可以join嗎
wsygloria
|

有興趣,可加入嗎?
AllenheheTsoi
|

Hello 我都係12月預產期 可否加咪我入group
minibabygirl
|
你好, 我都係12月新手媽媽, 可以加埋我入group嗎? thanks~
pudding123
|

有興趣加入可以嗎?
CC_026
|

我都係12月新手媽媽,可否加埋我?thanks~
Elaine0221
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

點加入?

|

可否加入?
YKCangel
|

Hello 我都係12月預產期 可否加咪我入group?
|

可否加埋我?(emoji)(emoji)
Jessica1001
|
我也是12月媽媽,可以入組嗎?
kamac
|
我都係第一胎,也想入group,可以嘛?
fong0411
|

我都係12月準媽媽,我可以加入嗎?