12月預產期的新手媽媽

jayne123
|
大家好,我係新手媽媽,12月預產期,唔知有冇group可以加入呢?❤️
carriekly
|
我都係12月既新手媽媽。可以加埋我入group嗎? 謝謝

cicileee
|
12月新手媽媽,有group可以加入嗎?
Kyojessica
|
我都想加入,可加埋我?
Kyojessica
|
我都係新手媽媽可加入嗎?
Kyojessica
|
我都係新手媽媽,可俾我加入嗎?
kamac
|
我都係新手媽媽,可以加入嗎?
rubris
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41
Hello 我地有個group ,有無興趣入?

可唔可以加埋我 我都係12月新手媽媽
meimeiiikwok
|

我有興趣呀!可以加入嗎?

Kelly512k
|

我都係12月新手媽媽,想join
meimeiiikwok
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

我都想入。可以嗎?
kwongtony129
|

你好,有興趣加入吖
momoli123
|

有興趣,pm pls! thanks!
ah_ching1437
|

我都係12月媽媽,可以加埋我入group嗎?
Joan_mama
|
回覆 大靜 的帖子

我有興趣加入呀。😊👍🏻可以加我入Group嗎?😁
love_cuard2001
|
我也想入group交流下呀,都係新手媽媽12月預產期,thx
kArinAL
|

Hello 我都係12月預產期 可否加埋我入group?
Shirleymtc
|
我也是新手12月尾預產期,有group 可以入嗎?
YKCangel
|
請問點入group? :)
KT’sBaby
|

我都想入group呀,但唔知點解無私訊權限