12月預產期的新手媽媽

YKCangel
|
KT’sBaby 發表於 18-7-15 11:04
我都想入group呀,但唔知點解無私訊權限

我都係。

好似無人回應,不如我新開個WhatsApp group, 有興趣可以pm我
siuyau123
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41
Hello 我地有個group ,有無興趣入?

我有興趣。。
mkncandy
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

可以加埋我入谷嗎?我也是新手媽媽!謝
Kellyyip0708
|

我都想入group r 1215預產
looloolam
|
我12月28日預產期, 想join你地既group呀,可以嗎?謝謝
Cinder_ella
|

我有興趣
Lancastercc
|
回覆 smile215 的帖子

你好,我是新手媽媽,預產期20/12, 可以加埋我入媽媽group嗎?🙏🏻🙏🏻
小珍珠媽媽
|

Hello我都係12月預產新手媽媽,可以加入媽媽谷一齊互相交流意見啊?
pudding123
|
pudding123 發表於 18-7-7 08:40
有興趣加入可以嗎?

smile215, 點加你呀?? pm唔到你呀, 你可以add 我做朋友嘛 :)
kathycly
|
小珍珠媽媽 發表於 18-7-17 00:11
Hello我都係12月預產新手媽媽,可以加入媽媽谷一齊互相交流意見啊?
...

我都係12月新手媽媽,可以加我入group嗎?
kwongtony129
|

想入group,請pm
YKCangel
|
looloolam 發表於 18-7-16 15:04
我12月28日預產期, 想join你地既group呀,可以嗎?謝謝

你有興趣可以PM我你的電話

YKCangel
|
Kyojessica 發表於 18-7-12 23:13
我都係新手媽媽可加入嗎?

YKCangel
|
kamac 發表於 18-7-13 07:13
我都係新手媽媽,可以加入嗎?

Christine720
|

Hi,我預產期係12月24日,第一胎
我都有興趣加入group
Chris0909
|
我係12月24預產期,新手媽媽⋯有Group可加入嗎?
clorislam
|
回覆 smile215 的帖子

有興趣, 可以PM嗎?
Gigi823
|

我預產期係1月頭,但因為開刀,變左而家係12月。可唔可以加埋我入group呀?thanks!
sososue
|

我1月3號預產期可入group 嗎?
yuiwong1122
|
預產期1月1日 可加我入group嗎?