12月預產期的新手媽媽

Christine720
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41
Hello 我地有個group ,有無興趣入?

Hi
我有興趣,可以加入嗎?
|
[email protected] 發表於 18-7-9 17:52
可否加埋我?(emoji)(emoji)

可否加埋我? Karen 94860638
fattysandy
|
Hello~
請問可唔可以入group?
krj12
|
回覆 smile215 的帖子

我都係12月,想入Group 😊
sophie1905
|
我都係12月
肥妹仔雪雪
|
可以加我嗎?港安12月開刀,頭胎,please pm, thx!
Joan_mama
|
我係12月14號預產期嘅新手媽媽。我想join入group交流下。(emoji)(emoji)(emoji)
小貓1218
|
回覆 smile215 的帖子

有興趣加入,可以嗎?
BigBossMami
|
大家好,我預產期係12月25日,第一胎
我都有興趣入group同大家交流下(emoji)
可以加我入group 嗎?
t_tung
|
Can i join? Thank you ;)
Joan_mama
|
YKCangel 發表於 18-7-15 12:10
我都係。

好似無人回應,不如我新開個WhatsApp group, 有興趣可以pm我

可否加入?
Joan_mama
|
Joan_mama 發表於 18-8-2 22:16
可否加入?

已pm(emoji)(emoji)(emoji)
Lemonyee
|
12月18日, 新手, 可加我入GROUP嗎
kinsbb
|
回覆 Lemonyee 的帖子

hello, 我係12月27日, 新手媽媽, 可否入谷嗎?
小蜜柑
|
我都想入group? Please add me
EDD 29/12
Thanks~
k_yinging
|

有興趣!
sosweet1437
|
我係17/12 EDD 我有興趣加入 ,可唔可以加埋我?
新紮師兄
|
我都想入group 預產期28/12,東區生
eggyiu
|

有興趣, 新手咩都唔識,交流下。pm me please , thx
KaYee228
|
eggyiu 發表於 18-8-31 23:36
有興趣, 新手咩都唔識,交流下。pm me please , thx

可否加我呀?