12月預產期的新手媽媽

sweetilife
|
大靜 發表於 18-6-8 11:02
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

Hello ! 我都係新手媽媽,請問可以加我入谷嗎?
Tung豬
|
90後新手媽媽,乜都唔識,大家入來交流下,約左結構未?有無12月的gp加?
...

我也是12月19預產期,可否加?
TWL1006
|
可否加我?pls pm thx!
Condylar
|
smile215 發表於 18-6-8 11:41
Hello 我地有個group ,有無興趣入?

我係12月份,有興趣想加group
Condylar
|
你好, 我又係12月新手媽媽, 可以加埋我入group嗎? thanks~67113932
Cwing_j_chan
|
可否加我入group吖?養和媽媽 想入group交流
yannnwai
|

90後新手媽媽,12月尾預產期,可否pm如何加入?~
carmenk188
|

我12月5預產 可以入谷嗎
Lammyy
|

Pls add me into group 98000792 thanks
SaMeng
|

想入group , 已pm
JASONKAKA
|

12月31預產期,請問可否加我入group
DefneLau
|

我都想入wts谷啊!可唔可以加埋我啊?我BB聖誕節出世
babylau1212
|

你好 請問可以加都我嗎?
szec0601
|

你好,我都係新手媽媽,BB 12月6日出世,可以加我入group 嗎?謝謝
alffanylai1021
|
蟹籽媽媽 發表於 18-6-16 18:52
Hello 我都係12月啊 有wtsapp group加入嗎?

我係1228媽媽,可入WhatsApp gp ma?
Griselda.LT
|

bb於12月出世, 請問有無12月谷可加入? thx
kingdomoli
|

我個BB都係12月出世 可唔可以俾我入group Thx
Luv3bb
|
...

興趣加入 可否加我入group
bear小熊媽
|
我係新手媽媽bb28/12出世,我都想join
ManiceTing
|

Hi ,我bb,1210出世,可以入group嗎?