除左BB展 ,點買奶粉抵D?

josephine48
|
之前通常都係藥房買諗住平d, 今次黎緊去萬0買,除番開同係藥房差唔多平, 重送埋野
Breadyyy
|
我平時都有响萬0買開野儲印花
map743
|
有兩款揀, 兩樣都唔平,出面見過賣差唔多6舊水....玩具城應該重貴d~ 1樣係讀寫電子筆, 另外果個係發聲波波池
蘇肥亞
|
map743 發表於 18-6-8 14:41
有兩款揀, 兩樣都唔平,出面見過賣差唔多6舊水....玩具城應該重貴d~ 1樣係讀寫電子筆, 另外果個係發聲波波池 ...
嘩~有野送都已經好啦, 重要送咁貴嘅野~買所有奶粉定邊隻指定奶粉先有得送?
crystalmakk
|
蘇肥亞 發表於 18-6-8 14:59
嘩~有野送都已經好啦, 重要送咁貴嘅野~買所有奶粉定邊隻指定奶粉先有得送? ...
不過要去荃灣嗰間買雅培HMO 系列4罐就得,但就只係得8-10號三日有囉
manymangommm
|
crystalmakk 發表於 18-6-8 15:30
不過要去荃灣嗰間買雅培HMO 系列4罐就得,但就只係得8-10號三日有囉
荃灣廣場間萬0搞都方便, 西鐵站附近,不過呢3日一定好多人爭,可能要去排定隊,你知排隊買野係香港既文化
crystal媽咪
|
fb 谷有人賣/送診所醫生比或bb展的sample
agnes_bebee
|
請問有咩優惠
Poyau
|
josephine48 發表於 18-6-8 13:44
之前通常都係藥房買諗住平d, 今次黎緊去萬0買,除番開同係藥房差唔多平, 重送埋野 ...

crystalmakk
|
agnes_bebee 發表於 18-6-8 18:26
請問有咩優惠
送讀寫筆同發聲波波池, 頸先去買, 唔算好多人, 比錢果陣排左3,4分鍾度

iamlazy
|
雅培一直做優惠,之前旺角馬鞍山將軍澳大埔荃灣
Yanmixmelody
|
crystalmakk 發表於 18-6-9 17:37
送讀寫筆同發聲波波池, 頸先去買, 唔算好多人, 比錢果陣排左3,4分鍾度

要買幾多罐?
奶油Creamy
|
啲公司通常會8月頭出有乜PROMOTION, 不過我朋友REFER我join雅培個媽媽會,就齊齊有得拎禮物兼haagen Dazs 雪糕$50 Copuon囉