開始食B雜, 會日日肚痛 ?

jadepearl
|
由1號開始日日都肚痛一兩次, 有時去到便便 (多是希的), 但分量不多, 起初仲似去吾清甘. 吾知關吾關食了B雜, 因又是1號開始食
mlyuen
|
jadepearl 發表於 18-6-8 17:16
由1號開始日日都肚痛一兩次, 有時去到便便 (多是希的), 但分量不多, 起初仲似去吾清甘. 吾知關吾關食了B雜 ...
我都有食, 應該唔關事....食 B雜 應該係尿好黃.....
tsung
|
mlyuen 發表於 18-6-8 17:24
我都有食, 應該唔關事....食 B雜 應該係尿好黃.....

情況同你一樣
candicechan211
|
我諗應該唔關事? 我食左多年都冇咁喎....
小可愛11
|
mlyuen 發表於 18-6-8 17:24

MKma
|
我都係剛食B雜,冇肚痾,但啲尿好黃。
jenniferzhu
|
MKma 發表於 18-6-8 19:13
我都係剛食B雜,冇肚痾,但啲尿好黃。

X2
Moti
|
我食咗N年,完全冇因為呢個問題肚痛。你樽嘢會唔會變壞?或者轉牌子試吓
Jane1983
|
我食咗幾日,爆晒瘡,即刻唔敢食。
Holidaykiki
|
jenniferzhu 發表於 18-6-8 19:49
X2

X3
blackberry
|
Jane1983 發表於 18-6-8 20:07

一定要飲多啲水
blackberry
|
B雜可以幫助放鬆,有助便秘,不過應該唔會肚痾,係咪飲得凍野多濕瀉?
Angel8
|
冇肚痛但尿黃

想問下你地食左會唔會覺得呼呼深左/大力左?心跳好似快左?
jenniferzhu
|
Jane1983 發表於 18-6-8 20:07

我食呢個牌子,反而少左暗瘡(我係聽人講有消炎同治濕疹功效先食㗎)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
varbery
|
你試下早餐之後先食睇下有冇好D~我食開Jamieson隻B雜又冇事喎
cecelc
|
我都有食不過無d個問題