經歷過97同08金融風暴嘅你地,個陣最金蝕左幾多錢?

kocian
|
08年,股票蝕左$80幾萬!喊都喊唔出!好彩無破產,依家又係一條好漢!
kocian
|
kocian 發表於 18-6-8 20:53
08年,股票蝕左$80幾萬!喊都喊唔出!好彩無破產,依家又係一條好漢!
...

無人?
tictactoe
|
蝕錢我唔會記住
Ytfc
|
同你差唔多,之後冇乜買股票,仲買咗第一層自住樓.........更加令我明白富貴真係如浮雲,有時有冇錢真係整定
Wacoal
|
...

2球
crystal媽咪
|
97年仲係好細。
08年金融海嘯之前咁啱早兩日放咗股票,所以冇影響
jojoplanet
|
...

現在蝕緊但樓價升左安慰自己當無蝕
Poyau
|
...

最緊要失而復得
我愛Corina
|
08年我仲算年輕,老爺就蝕左幾球,真係慘死慳死抵蝕咁多我當時叫佢買樓(07年),佢個女叫佢去投資
jolly_bear
|
呢幾年蝕咗 30萬....
股票 so far 蝕咗 應該約 60萬.....
都無賺過.....

進擊的膠袋
|
97未識玩。當時人工低。08年最最最深刻。因03年想買樓唔敢買。首期一直蓄。希望有心水可以5成以上比首期。可惜08年初初接獨股票。心紅希望賺多些。所以冇買樓走左炒炒炒。給果首期沒了。最近這次唔想提
sharonchung
|
...

球半,之後斬手指唔買股票
DonnieBB
|
97年未出身, 08年前買落果d無走到, 間唔中入d貨又供下股收下股息, 出出入入, 唔知點計條大數

patpat234
|
97 剛畢業,只知阿媽蝕左3層樓
|
由此至終無錢可蝕
Honey
|
07年賣哂股票買樓,時間剛剛好!
白毛毛
|
08年我採取鴕鳥戰術,不聞不問。
我信花無百日紅,c無百日臭。股票擺到現在,有賺。
10年低價低息就賺多了層樓。
choco_soup
|
97 08 仲係學生,影響唔到我。
kocian
|
進擊的膠袋 發表於 18-6-10 10:29
97未識玩。當時人工低。08年最最最深刻。因03年想買樓唔敢買。首期一直蓄。希望有心水可以5成以上比首期。 ...

08啱啱海嘯
Sugar624
|
我奶奶話蝕哂D 棺材本