童年無忌

gggggboy
|
正當本可人兒疑問著已有一段沒有見到同層某住戶,方才得知已走了一段時間
昔日4人同室的情景本可兒還歷歷在目,現在只剩下孫子和孖仔朋友玩電腦時發出達130分貝的大嗓音,全然不把此事放在心上

換成本可的話肯定魂不附體,每分鐘手指只能按鍵盤滑鼠13次

望著他們痴迷玩電腦的畫面,本可人兒想坐時光雞,通過藍光耀眼狹窄溫暖又潮濕的時光隧道回到13歲的童年,和他們一起發出1300分貝的劏雞音
snoopybabe
|
睇完真係發笑,唔好講笑!!
幸好我睇唔明,如果睇得明咪即係同你同level?!
skylydorothy
|
唔係好明講咩
jt824
|

又係“本可人兒”,正常人又点會咁樣自稱
meko07
|
白痴
falalala
|
唔明
wcpcelia    發表於 18-6-10 10:23
魔怪媽媽
|
gggggboy 發表於 18-6-9 15:26
正當本可人兒疑問著已有一段沒有見到同層某住戶,方才得知已走了一段時間
昔日4人同室的情景本可兒還歷歷在 ...

完全唔知你講咩
Kimiwiki
|
救命⋯⋯⋯本可人兒
Kimiwiki
|
邊個朝代
至愛朱古力
|
Up 咩呀?咩叫本可人兒,唔該打番人話呀!
洋洋
|
文縐縐⋯亂⋯你哋13歲嗰陣⋯四個人打機⋯依家有個死咗⋯懷念中乎?
Mrs.Chan
|

雪影
|
可人兒好似好耐無出現啦
kittyChing
|
青山又走病人
docomo
|

究竟係本可人兒定本可兒?
docomo
|
洋洋 發表於 18-6-9 15:55
文縐縐⋯亂⋯你哋13歲嗰陣⋯四個人打機⋯依家有個死咗⋯懷念中乎?

變02事件?!
mcmaychan
|

laiyee6121
|

睇到我一嚿雲
kinki_bb
|

kinki_bb
|
所有字都識,但唔明