韓劇-《你也是人類嗎》男神機械人(徐康俊、孔昇延)

joey2791
|

韓劇 - 《你也是人類嗎》男神機械人 主演:徐康俊、孔昇延、李浚赫、朴煥熙、金成鈴、劉五性、朴英奎

此劇以AI人工智慧為題材,講述因一場意外而陷入昏迷的富三代「南信」,身為科學家的母親製造出了一個智能機器人「南信 III」來代替他,也因此捲入了財閥家族的權力爭鬥故事。

有沒有JM 都有睇
我暫時覺得不錯

amychoi
|
joey2791 發表於 18-6-9 21:04
韓劇-男神機械人 演出:徐康俊、孔昇延

一場意外令出身豪門世家的南信陷入昏迷,其科學家母親製造了和兒子 ...

剛睇完第二集, 覺得好睇, 男主進步不少, 兩個角色好分明。
joey2791
|
amychoi 發表於 18-6-9 22:50
剛睇完第二集, 覺得好睇, 男主進步不少, 兩個角色好分明。
...

對!男主依舊靚仔
olkan
|
故事幾吸引,應該會繼續睇。
picky1214
|
我都覺得幾好,男主角做兩個角色好分明
htts
|
joey2791 發表於 18-6-9 21:04
韓劇 - 《你也是人類嗎》男神機械人 主演:徐康俊、孔昇延、李浚赫、朴煥熙、金成鈴、劉五性、朴英奎

...
我覺得好睇
yuki411
|
睇完2集,幾好睇,會繼續追
bbbusy
|
好睇
Benbenmum
|
你地話好睇,我又開
htts
|
Benbenmum 發表於 18-6-11 18:26
你地話好睇,我又開

係呀。 幾ok 架
htts
|
今集南信係咁話小風騙人, 好鬼可愛. 小風似知2 個南信, 咁會否話俾理事聽呢? 其實我唔明南信救左佢, 佢仲要幫理事去查南信?.恩將仇報呀?

另, 點解姑姐話會長思仔成病係南信做成呢?

mcyw888
|
htts 發表於 18-6-12 08:11
今集南信係咁話小風騙人, 好鬼可愛. 小風似知2 個南信, 咁會否話俾理事聽呢? 其實我唔明南信救左佢, ...

好緊張,我估女主係為好奇同錢
htts
|
mcyw888 發表於 18-6-12 09:02
好緊張,我估女主係為好奇同錢
搞野, 有災難MODE, 咁有無愛情MODE架?

南信講騙人的, 真係好鬼可愛. 又同池秘話下次打我啦, 我唔會痛架

mcyw888
|
htts 發表於 18-6-12 09:14
搞野, 有災難MODE, 咁有無愛情MODE架?

南信講騙人的, 真係好鬼可愛. 又同池秘話下次打我啦, 我唔會痛架
搞野, 有災難MODE, 咁有無愛情MODE架?>>>>SET就有架啦, 好EASY

南信講騙人的, 真係好鬼可愛. 又同池秘話下次打我啦, 我唔會痛架>>>係係係好可愛
htts
|
mcyw888 發表於 18-6-12 09:38
搞野, 有災難MODE, 咁有無愛情MODE架?>>>>SET就有架啦, 好EASY

南信講騙人的, 真係好鬼可愛. 又 ...

有無船船mode 架?
mcyw888
|
htts 發表於 18-6-12 09:38
有無船船mode 架?
要MUG SET MUG
htts
|
mcyw888 發表於 18-6-12 10:19
要MUG SET MUG

換人做南信得唔得?
竹兒