小產後,未嚟m又bingo

littleooopeach
|
我4月25流產左,果陣10w. 。
仲未嚟m,6月6又到驗有左!真唔敢相信!
我同c6只係do過2次.
希望今胎可以順利生佗到!
但就唔知幾時去照好。驚太早照唔到
CB 電子話我2-3周
有冇媽媽都試過咁?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sandy_astroboy
|
littleooopeach 發表於 18-6-10 06:47

樓主要好好調理一下,我都25/4做左吸宮,有坐小月,但想調理好身體先再試,中醫話最好3個月後

要加油努力
小驚
|
你呢個情況就真係應該睇醫生,
問下專業嘅意見..
RubyYu07
|
祝福今次會順順利利啦
hamsterma
|
littleooopeach 發表於 18-6-10 06:47

恭喜恭喜!有乜嘢問題最好直接穩醫生
GCHK
|
咁好好休息,注意身體,希望今天順順利利
laisausau
|

等到3+之後先照~2-3w可能都係5w度,照得唔清楚可能又嚇一餐飽,影響BB長大。多d休息,相信BB啦今次實得ga la
haha748494
|
咁就要小心D,希望可以順順利利,加油吖。
HongV
|
順順利利
|
多謝大家。等待既時間好漫長。
2009pp
|
如相信中醫,可以搵中醫安胎。我第一次都係冇左,之後一有左第一時間搵中醫安胎,先再去西醫度拎證明
我要做媽媽
|
最緊要就係要好好休息吖,一定會順順利利既
Yutaki
|

想知如果冇最後一次經期日子,咁點計個預產期呢?
mrscatcat
|
Yutaki 發表於 18-10-9 17:07
想知如果冇最後一次經期日子,咁點計個預產期呢?

當流產果日係最後月經。
但一定係照超聲波為準。
我要做媽媽
|
恭喜你吖,初期要好好休息亞
shersherifc
|
想問你現在幾好嗎?
|
shersherifc 發表於 18-10-9 22:10
想問你現在幾好嗎?

而家幾好呀 ,22w了。辭左工係屋企安胎。希望順利出世
Desly
|
我都試過流左未黎M 就有左 失而復得
而家小朋友兩歲啦 當時問過醫生都話冇問題 你照講晒所有日期比醫生 佢地會計架啦 加油!
bebebei
|
littleooopeach 發表於 18-10-10 22:04
而家幾好呀 ,22w了。辭左工係屋企安胎。希望順利出世

恭喜(emoji)