奧海城superpark

wyn726
|
是否一定要網上購票?
Walk in morning買飛難嗎
Poyau
|
wyn726 發表於 18-6-10 12:28
是否一定要網上購票?

都想知
mamadadakaka
|
是否一定要網上購票?

Morning 是較小人。下午嗰場多人到呢⋯⋯
WillBmama
|
是否一定要網上購票?

可以walk in 買。早上及晚上section較少人,應該無問題,下午section就未必可以walk in了。
healtheworld
|
場細,一陣玩完
clyeu
|
沒有人流控制及休場消毒,這方面令我卻步再光顧
mandy952
|
clyeu 發表於 18-6-10 18:33

佢又話要網上訂飛嘅?
ninicole
|
點會冇人流控制,walkin 有機會買唔到飛就係因為佢唔俾太多人入場,所以最好網上購票啦,除非平日唔多人既時候去
yaumuimui
|
mandy952 發表於 18-6-10 18:34
佢又話要網上訂飛嘅?

客滿就唔比即塲買,所以最穩陣係上網買定票。上星期日去中午已客滿唔再賣票。
tsung
|
healtheworld 發表於 18-6-10 18:09
場細,一陣玩完

lala229
|
今朝十點網上都買唔到即場飛
MATINLONG
|
如果未買飛,要慎重考慮。個場又細,感覺d野痴笠笠,d細路好狂野兼人又多,好恐怖下! 太細不宜去
brbaby2007
|
MATINLONG 發表於 18-6-12 21:20
如果未買飛,要慎重考慮。個場又細,感覺d野痴笠笠,d細路好狂野兼人又多,好恐怖下! 太細不宜去
...

咁快就黐立立
mandy952
|
MATINLONG 發表於 18-6-12 21:20
...

咁恐怖?好似大人都要比錢入場
MATINLONG
|
mandy952 發表於 18-6-12 21:48
咁恐怖?好似大人都要比錢入場

對啊!我買全日票180!毎樣也要排隊玩一分鐘,好冇癮下。好難想像星期六,日。個d飛碟揸上手真係痴立立,我即刻同我仔用Tempo消毒紙巾抹,成張紙巾黑色。我知去呢d地方玩唔方乾淨得去邊,但望到已覺污糟, 應該得呢到, 我唔會再去,太細了。
mandy952
|
MATINLONG 發表於 18-6-12 22:27
對啊!我買全日票180!毎樣也要排隊玩一分鐘,好冇癮下。好難想像星期六,日。個d飛碟揸上手真係痴立立, ...

本來諗住呢兩日去,都係算把啦,thx
Kasrissa
|
我本來諗住聽日去。
首先睇過原來大人細佬同樣要收$180, 即係一家四口要$720
之後再睇facebook comment 雖然讚既唔少,但彈既更多,大多投訴冇locker 排隊時間長而且不停有人插隊.......

最後決定唔去。
小冬
|
職員大部份唔識聽中文,上趟阿仔去玩棒球,職員唔講定規距,跟住用英文同我仔講:如果你唔守規則我唔俾你玩!搞到我仔好唔開心,跳彈床果度仲不知所謂,兩個後生仔職員在路中心玩360空返,踩滑板車果度有幼稚園學生玩緊,隔鄰又有兩個男職員表演危險動作的滑板,完全無視附近幼兒的安全。
靚靚C9
|
我D囡玩咗一個上午,對襪黑過墨豆
wwssmama
|
clyeu 發表於 18-6-10 18:33

Agree