自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆樓主:

請問可以吸地毯嗎?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wendywoo72 發表於 18-6-10 17:02
尼個牌子我14年前買咗部水吸塵機。用到現在都用緊,真係好正。我買時要成4千幾。不過用到現在就真係好值。 ...

我收到朋友staff sale資料,就走左去sogo混吉
見佢賣緊4580。問左sales一d問題,發現都係自己想要嘅野,就買左
因為我住市區,d塵真係好犀利

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

千千萬萬 發表於 18-6-10 17:23
請問可以吸地毯嗎?

可以呀你可以睇demo片
https://youtu.be/wP2hc0onqVA
片中同我買果隻一樣ds6 premium,係舊款。而家街上買嘅係ds6 plus。但sales話兩隻功能上無大分別,只係包左床褥吸頭(我個床褥吸頭係另買)
倒米都要講,等promo至買啦!

公爵府

畀面勳章

wawaliluk 發表於 18-6-10 16:24
Haier吸麈機械人(連拖地)好用嗎?
我未買,想買小米吸+拖款,但要下月靠朋友返大陸代買。
...

小米好貴呀!我唔捨得。我左圖個款,上月買989

王國長老

回覆樓主

拿,唔好話我賣廣告。我未試過咩彩虹牌、咩bonaqua牌(唔知點串大概咁名),因為太貴,我連sales上門都唔敢
小女子見識少,未用過水濾,什至唔知係咩,not until今次去人地舖頭混吉。今次想講下原來水濾真係令我見到屋企有幾污糟。至於會唔會有咩牌子更勁(例如吸力多咩納米咩醫療級filter)我唔識,我就識呢一千零一部,俾各位參考下咋

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 18-6-10 17:27
片中同我買果隻一樣ds6 premium,係舊款。而家街上買 ...

睇左demo片,支梘液用咩作用?
用完,買枝新要幾錢?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 18-6-10 17:27
片中同我買果隻一樣ds6 premium,係舊款。而家街上買 ...

請問幾時會有promotion?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆樓主

我好out,第一次見呢個牌子

王國長老

wawaliluk 發表於 18-6-10 17:40
睇左demo片,支梘液用咩作用?
用完,買枝新要幾錢?

支野用黎消毒掛,無問
之前c6上網睇過價錢唔係離譜價,不過唔記得幾錢,幾十?百幾?

王國長老

wawaliluk 發表於 18-6-10 18:00
請問幾時會有promotion?

我唔知啊,只知4580唔係特價

王國長老

chowcc11 發表於 18-6-10 18:02
我好out,第一次見呢個牌子

我都係之前BK jm講過我至留意
我都一直吼promo,點知個舊同事咁有心,記得我想買就send staff promo俾我
所以我都係搭人買咋

男爵府

Charlotte_mom 發表於 18-6-10 18:07
我都係之前BK jm講過我至留意
我都一直吼promo,點知個舊同事咁有心,記得我想買就send staff promo俾我
...

好用就得啦

寶石宮

2023年兔年勳章

Charlotte_mom 發表於 18-6-10 17:16
吸完全屋兜水仲厲害,我以為吸完戶外花園!

好嚇人 要考慮買部

王國長老

Poyau 發表於 18-6-10 18:49
好嚇人 要考慮買部

我而家明白點解上門做demo果d機,咁貴都咁多人嚇到即買

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

等我都留意下先,多謝推介呀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主

我都想知幾個牌子比較!
有冇jm都用過大神同呢隻牌子?
我都勁想換左個吸塵機佢!

子爵府

回覆樓主:

請問實物大約有幾大舊?
好吸引!!

彩虹牌睇完demo都覺好吸引,但係太大舊, 根本無咁多位放

王國長老

organizer 發表於 18-6-10 20:08
請問實物大約有幾大舊?
好吸引!!

都唔細,你睇佢條demo片就知
C6話好似人地細路坐果d行李箱

男爵府

Charlotte_mom 發表於 18-6-10 15:03
我只係吸左一張梳化咋(我張梳化過年前至買)
我唔係sales 啊,係朋友做大公司職 ...

請問是無線嗎?見條片沒有插電嘅??

男爵府

Thank you

首頁
12345...7

尾頁

跳至