19年1-2月養和媽媽

MissPuffs
|
有媽媽會在養和生嗎?上胎養和感覺真係好好,今胎繼續。
不過我好擔心醫生會新年期間放假。。。
chonglulu
|
可以問定醫生?
syl_yw
|
MissPuffs 發表於 18-6-10 21:34
...

你個時有無指定醫生生架? 我仲考慮緊
莫失莫忘
|
我都係應該二月第二胎出世, 應該都會去番養和
MissPuffs
|
我問左醫生啦!佢話見係你點都唔放假。。。我同佢好熟啦
MissPuffs
|
syl_yw 發表於 18-7-9 17:15
你個時有無指定醫生生架? 我仲考慮緊

有架。
chonglulu
|
MissPuffs 發表於 18-7-9 19:31
我問左醫生啦!佢話見係你點都唔放假。。。我同佢好熟啦

卓醫生嗎?我都打算3月頭搵佢開刀呀
Danjunior
|
...
產後兒科檢查你搵邊個呀? 都係養和啲兒科? 好嗎?
MissPuffs
|
Danjunior 發表於 18-7-9 22:36
產後兒科檢查你搵邊個呀? 都係養和啲兒科? 好嗎?

我第一胎早左幾日,不足月。找了高利源醫生。
當時不是駐院。佢係好細心,好好的醫生。我仔去到而家2歲都係睇高醫生follow. 所有野。而且高醫生同卓醫生都熟架。係卓醫生refer 高醫生比我的。
Danjunior
|
MissPuffs 發表於 18-7-10 18:51
我第一胎早左幾日,不足月。找了高利源醫生。
當時不是駐院。佢係好細心,好好的醫生。我仔去到而家2歲都 ...
唔該晒! 請問高利源醫生初生檢查收費幾多? 我見養和個網頁係係客席醫生, 咁BB出院之後檢查係咪都係返養和或是高醫生出面診所? 謝謝!

BTW, 卓醫生係咪女醫生?
torocat2010
|
...

想問吓2019年養和開刀大約要幾$?
torocat2010
|
Danjunior 發表於 18-7-11 13:00
唔該晒! 請問高利源醫生初生檢查收費幾多? 我見養和個網頁係係客席醫生, 咁BB出院之後檢查係咪都係 ...

卓醫生係女醫生,之前在東區醫院做
sasa_mui
|
回覆 torocat2010 的帖子

我都想知呀. 網頁出到今年價錢咋. 唔會加好多啩.
我老公去畀訂又唔記得問.