有沒有媽媽知道紮肚一般收費是多少?

DAYPOPO
|
如題
bobocheung65
|
1000 每次 一般10次
heidilun
|
各位靚媽,我是專業嘅紮肚師,可安排上門紮肚及腹部按摩療程

療程系幫坐月/產後很久調理腹部肌肉及淋巴系統循環,可幫助收復盤骨,腰酸背痛及恢復產前狀態!大大減低產後抑鬱!為愛靚嘅仕系修身嘅終身事業出一點力!

有意請電郵給我,查詢詳細資料,謝謝留意
Chickenbaba
|
DAYPOPO 發表於 18-6-10 21:49
如題

我家姐最近紮完700一次,佢做左5次先,有效果就決定加多5次
iy6093
|
Chickenbaba 發表於 18-7-11 14:47
我家姐最近紮完700一次,佢做左5次先,有效果就決定加多5次

有無祥細資料?
okabenny
|
如題

del
Carriedes
|
真系有用? 係咪咩古法果隻
clorislam
|
回覆 Chickenbaba 的帖子

可以比D資料介紹? thanks
Sky0628
|

上門紮定要自己出去比人紮?可否pm me details?thanks!
瘦貓
|

麻煩介紹比我 thanks
Chickenbaba
|
Sky0628 發表於 18-7-14 17:41
上門紮定要自己出去比人紮?可否pm me details?thanks!

上門,可以呀
SusanSusan0203
|
Can pm?
Thanks
我要做媽媽
|
我之前見過有個帖子系分享JM自己紮肚架,你可以搜索一下
Steveva
|

Can u please also pm me? Thank u sis
KatKatkatkathy
|
Chickenbaba 發表於 18-7-15 15:55
上門,可以呀

Can pm?thanks :)
Katherina520
|
如題

之前試過$599 2次!我覺得效果唔錯!之後join plan 大概 $600 1次
JD930
|
Katherina520 發表於 18-7-18 01:14
之前試過$599 2次!我覺得效果唔錯!之後join plan 大概 $600 1次

咁抵
MyBabyPig
|
Katherina520 發表於 18-7-18 01:14

可吾可以俾D資料我參考下(emoji)(emoji)thanks
sonmia
|

有興趣請pm資料thx
Macy0806
|

Can u pm me? Many thanks (emoji)(emoji)