有沒有媽媽知道紮肚一般收費是多少?

Katherina520
|
MyBabyPig 發表於 18-7-18 05:56
可吾可以俾D資料我參考下(emoji)(emoji)thanks

我pm 唔到你!你試下上網搵下 !

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
RaineeeW
|
Katherina520 發表於 18-7-18 01:14
之前試過$599 2次!我覺得效果唔錯!之後join plan 大概 $600 1次

介唔介意pm我資料呀 唔該你
Chickenbaba
|
Katherina520 發表於 18-7-18 14:52
我pm 唔到你!你試下上網搵下 !

呢個價錢得到分店做,之前我都有問過
Chickenbaba
|
Katherina520 發表於 18-7-18 01:14
之前試過$599 2次!我覺得效果唔錯!之後join plan 大概 $600 1次

呢個價錢得到分店做,之前我都有問過
Vanilla_RuRu
|
Steveva 發表於 18-7-17 23:53
Can u please also pm me? Thank u sis

Pm plz
agnes_bebee
|
pm plz
Nicolekyan328
|

好平ar可以pm details 嗎?thx
SweetieBaby
|
Chickenbaba 發表於 18-7-11 14:47
我家姐最近紮完700一次,佢做左5次先,有效果就決定加多5次

Can u pm me ? Thank you
moneyringo
|
Macy0806 發表於 18-7-18 11:29
Can u pm me? Many thanks (emoji)(emoji)

我試過cheerbaby ,效果ok
moneyringo
|
DAYPOPO 發表於 18-6-10 21:49
如題

我試過cheerbaby 不錯
LC116
|
產後幾耐開始紮肚?
cp1011
|
我家姐最近紮完700一次,佢做左5次先,有效果就決定加多5次

Pls. Pm, thx
moomooo
|

麻煩你pm資料我丫,thx
Babymissu
|

我都想要資料呀. 可否pm. 謝謝!
chihobaby
|
LC116 發表於 18-9-2 14:24
產後幾耐開始紮肚?

睇你順產定開刀,順產3-4星期可以開始,開刀就6-8星期(視乎傷口恢復情況)我生完兩年最近試左紮肚都有效果。
InIn0707
|

想要紥肚聯絡電話,感謝(emoji)(emoji)(emoji)
InIn0707
|

想要contact, 麻煩你,謝謝!
Katherina520
|
InIn0707 發表於 18-9-4 11:05
想要contact, 麻煩你,謝謝!

Pm
shantour
|
回覆 Chickenbaba 的帖子

可以PM資料嗎?
shantour
|
回覆 Katherina520 的帖子

可吾可以俾D資料我參考下 ma?thanks