茲曼尼邊款真皮梳化好?

mypineapple
|
聽好多人講而家質料無以前咁好,咁而家仲值得買嗎?
Poyau
|
mypineapple 發表於 18-6-10 23:52
聽好多人講而家質料無以前咁好,咁而家仲值得買嗎?

等用家分享
SKB
|
留毛
FunWong
|
琴日睇左d款 冇以前咁靚
kitbebe
|
買厚皮襟用好多, 當然價錢又會比較貴的!!
cuccw
|
茲曼尼是否去到grade 5才全張黃牛皮(不是半皮)要過兩萬。咁不如去梳化倉,有兩款意大利入口全真皮也是八千幾(冇彈鉸)。即使歐化,全張皮也是萬七至兩萬八(電動彈鉸),已經靚到頂級。
mypineapple
|
cuccw 發表於 18-6-11 18:16
茲曼尼是否去到grade 5才全張黃牛皮(不是半皮)要過兩萬。咁不如去梳化倉,有兩款意大利入口全真皮也是八 ...

售後服務如何?
因有咩事如果無人跟好無保障
fanlee
|
mypineapple 發表於 18-6-11 18:26
售後服務如何?
因有咩事如果無人跟好無保障

我係用家,前年買左張grade5皮梳化,舒服。

其實本身想買歐化。但因我條頸有問題,所以歐化款式我坐唔到,頸痛,坐到嗰款又要成4萬幾,所以最後買咗茲曼尼

送來初時坐低時有聲,打比佢地,安排師傅來整,
佢話由於太多單,師傅要两星期後先來睇咩事,後來我話唔得,新送來就咁,再過两星期先來,到時有咩問題⋯⋯話係我整唔負責咁點算,之後佢地就安排師傅两日後來睇,原來係安裝時無安好座位,
導致發出磨擦聲...咁整好後就無問題
oceandeepsea
|
cuccw 發表於 18-6-11 18:16
茲曼尼是否去到grade 5才全張黃牛皮(不是半皮)要過兩萬。咁不如去梳化倉,有兩款意大利入口全真皮也是八 ...

歐化我見果張好坐要五萬幾,朱萬離d款得兩三隻好樣,d皮無咩光澤
|
fanlee 發表於 18-6-11 18:44

其實本身想買歐化。但因我條頸有問題,所以歐化款式我坐唔到 ...

grade 5 幾錢
mypineapple
|
fanlee 發表於 18-6-11 18:44

其實本身想買歐化。但因我條頸有問題,所以歐化款式我坐唔到 ...

咁茲曼尼既售後服務唔錯喎
fanlee
|
oceandeepsea 發表於 18-6-11 18:46
grade 5 幾錢

好似2萬到
gigi19810326
|
我買左張茲曼尼grade 3,萬二蚊
係L型梳化,我唔中意歐化,茲華仕個啲,無咩款式,又淋patpat,一坐好似成個人冚左落去咁
mypineapple
|
gigi19810326 發表於 18-6-11 20:08
我買左張茲曼尼grade 3,萬二蚊
係L型梳化,我唔中意歐化,茲華仕個啲,無咩款式,又淋patpat,一坐好似成個 ...

質素如何?
豬仔嘜
|
我覺得麻麻,去kuka睇好過
買張全皮,電較,特闊兩座位萬7蚊,我覺得d皮係靚嘢
|
豬仔嘜 發表於 18-6-11 20:38
我覺得麻麻,去kuka睇好過
買張全皮,電較,特闊兩座位萬7蚊,我覺得d皮係靚嘢
...

如果無較普通款,kuka 唔係好多選擇,半皮2.5座位,六千幾
|
fanlee 發表於 18-6-11 19:33
好似2萬到

兩萬未必買佢,七八千可以考慮
mypineapple
|
oceandeepsea 發表於 18-6-11 20:43
如果無較普通款,kuka 唔係好多選擇,半皮2.5座位,六千幾

我諗住買無電較
|
mypineapple 發表於 18-6-11 20:45
我諗住買無電較

metro 幾好
mypineapple
|
fanlee 發表於 18-6-11 19:33
好似2萬到

2萬真係貴咗啲