一個人去沖繩定台北好

小c子
|
其實想一個人散下心 目標係9月中秋節 啱啱睇的機票都算平

台北去左幾次 其實唔大興趣 但熟路的安全的
沖繩聽人講無咩玩 尤其我唔玩自駕遊 我驚去到又好悶

希望我去完旅行會真開心
berry??????
|
小c子 發表於 18-6-11 01:25

如果唔係自駕去沖繩都幾麻煩,去米子,北海道,九洲都唔錯!搭車方便啲,台灣去得多冇咩驚喜可能會悶
Kittymummy
|
台北啦,沖繩你吾自駕都係幾麻煩既事。
同埋我覺得沖繩冇咩野行,要買野只有條國際通。
NoName
|
台北啦,沖繩一個人去交通都幾煩
我愛Corina
|
去福岡都唔錯
甜甜兒
|

油繩唔方便而且好悶
台北去過揀第二度
提議你去大阪,好方便
地方人多熱鬧有生氣
im跳跳豬
|
咁不如東京?

沖繩福岡呢啲揸車好d
mmmo
|
台北
YY1101
|
諗住行下
其實去咩地方吾緊要
最重要係吾好有壓力
台北啦
tsung
|
台北
ChloeMa
|
如果樓主鍾意衝浪,就去沖繩,唔係嘅話沖繩冇乜嘢好做、 玩。 唔揀日本其他地方, 咁唯有去台北扮文青。
good_pig
|

沖繩join巴士團 + 輕軌 幾好
不過冇其他日本城市咁多shopping
小c子
|
多謝大家回覆
其實我都傾向台北多 因為可以超hea
同我未試過一個人住酒店都仲有的驚驚地
小試 3 4日都好既
Tabo63
|

自己1個不如去福岡玩仲好,方便搭車,細細地多買行街過沖繩
|
你去散心都唔想用腦㗎啦,比我就去台北嘞,搭車問路都無咁煩
熱媽
|

如一定係台北同沖繩,1個女仔就台北(最多去偏遠少少啦)!如仲有其地方選,我首選東京
上校車
|
台北周圍都有捷運方便好多, 散心的話, 坐下火車去新北市周邊地方行下食下都好舒服
felicesmile
|
我會去淡水,板橋食吓嘢, 淡水有海邊行吓, 坐船去吓八里飲吓咖啡。
suetfunglui
|
我會揀台北,溝通到,搭截運方便,想去邊想食咩,話去就去!
alicemic
|
去曼谷, 交通方便食物多完化,一條友hea吓酒店嘆吓spa仲可以去剪個髮又一日