有無人13週先做T21/Nifty?

做人要開心
|

醫生話早d做,唔好等到13週,因為touchwood有咩事要抽絨毛都夠時間。。。但我11週半-12週半唔係香港,想回來先做,但怕遲

想知有無人都係13週先做?
馬騮山寨主
|
做人要開心 發表於 18-6-11 07:43
醫生話早d做,唔好等到13週,因為touchwood有咩事要抽絨毛都夠時間。。。但我11週半-12週半唔係香港,想回 ...

11周做左先
7媽
|
醫生話早d做,唔好等到13週,因為touchwood有咩事要抽絨毛都夠時間。。。但我11週半-12週半唔係香港,想回 ...

我book左11週1做,如咁遲先做,自己都唔安心啦
coeybb1314
|

我都係13週先做,醫生又無講咩喎。
Sw55
|
T21/Nifty. 夠10週就已經可以做,所以早點做好過
florchy
|
我都係13周做 無問題丫
幾日就出報告
薏米子
|
我12週做的,幾日就有報告返黎
QsonHK
|
其實6-7週已經驗到 BB 既 DNA
T21 寫10週,已經係預鬆左

同埋萬一真係唔夠 DNA,T21/NIFTY 都可以免費抽多一次
wsygloria
|
我卜左星期四做
到時都差唔多14週啦
但姑娘都無話遲
肥肥catcat
|

10週就做得T21呀
早好過遲
雖然都唔預有事touchwood touchwood !

我嗰時有問醫生,佢話因爲touchwood有事,最好12週或之前做abortion

eryau
|
我15wks 先做
企鵝仔小P
|

我已經14週4喇 今日做左
但又冇乜野wo
唔知係咪醫生見佢個size大多野睇d
照超聲波都照左20分鐘
仲俾左十張相我留念 (emoji)
summervibe
|
我13wk先做。問過姑姑,都係可以的。
海迪迪
|
我有個朋友15週先做
ST916
|

我都係book咗13週做,醫生話11-19週做都ok, 太早做,驚唔夠BB 既DNA,check唔到。
kevama
|

我係10w3 做T21架
chanwaiying
|
佢只話10週起做得, 無話幾多週唔做得
mgl
|
想問下大家係邊度做T21?
QsonHK
|
mgl 發表於 18-6-13 07:52
想問下大家係邊度做T21?

樂富普通科
教授版 $5300
只抽血,無超聲波
之後帶返去俾自己婦產科睇

有需要就 PM 我
mgl
|
QsonHK 發表於 18-6-13 09:22
樂富普通科
教授版 $5300
只抽血,無超聲波

你點知係教授版?要提早幾耐預約?