鴻福堂湯劵

sn0629
|
請問有冇人知用什麼方法買最平?
wyl
|
KMall
bowling2004
|
上次見yahoo團購,$39x有10張,冇買到 諗諗吓好抵
雞煲煮家明
|
教協
三棵樹
|
KMALL 真心平,湯券$360/套(10張)

我自己本身係白金會員,我都會喺kmall買現金券同蒸飯券,現金券係用黎買雞翼、粥、粟子嗰啲食品,蒸飯券門市無賣,要企業客戶先有得買。
Poyau
|
三棵樹 發表於 18-6-11 11:17

我自己本身係白金會員,我都會喺kmall買現金券同蒸飯券,現金券係用黎買 ...

ru_663th
|
三棵樹 發表於 18-6-11 11:17

我自己本身係白金會員,我都會喺kmall買現金券同蒸飯券,現金券係用黎買 ...

kmall邊度有
amypekkle
|
ru_663th 發表於 18-6-11 19:34
kmall邊度有

咦,(我)而家至知baby kingdom 有個KMALL.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
snoopyiu
|
想問涼茶卷係咪可以換飲品例如楊枝甘露?
cindy618
|
amypekkle 發表於 18-6-11 21:10
咦,而家至知baby kingdom 有個KMALL.

我知,不過唔知有湯券
|
snoopyiu 發表於 18-6-11 21:17

普通飲品都可以,但楊枝可能要加幾蚊換
caca0921
|
工展會,不過我係買飯券,買一套送十蚊現金卷,買兩套送多50蚊現金券
RibbonLovers
|
sn0629 發表於 18-6-11 10:44
請問有冇人知用什麼方法買最平?

Ztore有湯卷,$360/ 10張
himhim0502
|
snoopyiu 發表於 18-6-11 21:17

要加$,好似2-3蚊
小平媽媽
|
之前都有買,不過佢成日都特價,只係同買券差幾蚊,仲要買券限期短,又會唔見,而家我見特價湯先買啦
Daisywong313
|
caroxxxxx買,最近買$34/1張
sn0629
|
bowling2004 發表於 18-6-11 11:03
上次見yahoo團購,$39x有10張,冇買到 諗諗吓好抵

我搵到邊度買平d啦,$330 十張湯劵,仲送一張$20劵,你有需要pm我講你知。
emtungxx
|
團購會抵D?
sn0629
|
emtungxx 發表於 18-6-15 20:07
團購會抵D?

pls check pm
bonnie1213
|
sn0629 發表於 18-6-15 18:43
我搵到邊度買平d啦,$330 十張湯劵,仲送一張$20劵,你有需要pm我講你知。
...

我都想知thx