繪畫同好

carrina
|
歡迎鍾意畫畫嘅jm上黎貼堂
呢個星期一口氣惡補番多年冇畫嘅鉛筆素描,估唔到越畫越起勁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
APIGMA    發表於 18-6-13 19:09
mariefish
|
你畫得好靚呀我都好想畫貓貓,可惜我畫得好核突
tasa
|
carrina 發表於 18-6-11 23:53
歡迎鍾意畫畫嘅jm上黎貼堂
呢個星期一口氣惡補番多年冇畫嘅鉛筆素描,估唔到越畫越起勁

我又來

carrina
|
mariefish 發表於 18-6-12 00:21
你畫得好靚呀我都好想畫貓貓,可惜我畫得好核突
謝謝~
都係諗住呢到開個PO等鍾意畫畫o既jm齊齊交流吓姐, 不限媒體, 不限題材, 自己覺得畫得滿意就可以貼上黎
carrina
|
tasa 發表於 18-6-12 02:13
我又來
歡迎歡迎, 一齊黎
我自己目標, 一星期 5 幅.
另外, 啱啱淘咗自訂數字油畫(大鄉里出咗咁耐都未玩過)
tsung
|

carrina
|
今日人像素描練習

kaobebe
|

畫畫,正! 塑膠彩其中一作品,懷孕後,未得閒畫!希望之後有機會畫!
carrina
|
kaobebe 發表於 18-6-13 16:05

畫畫,正! 塑膠彩其中一作品,懷孕後,未得閒畫!希望之後有機 ...

畫畫調劑好心情。
今日家課剛剛完成

APIGMA
|
我都鍾意畫畫,好想試下去畫室油畫,屋企有小朋友,得閒只可以畫下木顏色果D~中學之後都未油過畫
Aoi
|
畫得好靚, 在那兒學?
carrina
|
Aoi 發表於 18-6-13 23:06
畫得好靚, 在那兒學?

密密畫密密練就得㗎喇
人像唔善長,所以最近都會練習人像。
hikozan
|
自修? 好有天份
carrina
|
hikozan 發表於 18-6-13 23:19
自修? 好有天份

天份係有,不過努力更重要,而且要用“心”畫,會越畫越開心 以前為交功課而畫,覺得素描係苦差,而家就完全唔同心態。
carrina
|
今日又黎貼吓堂先!努力總有回報

tsung
|
tasa 發表於 18-6-12 02:13
我又來

tsung
|
carrina 發表於 18-6-21 22:20
今日又黎貼吓堂先!努力總有回報