繪畫同好

carrina
|
今日又貼吓堂先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
carrina
|

今日貼堂

sukimama
|
carrina 發表於 18-7-5 20:57
今日貼堂

樓主你D畫好靚呀
carrina
|
sukimama 發表於 18-7-7 17:09
樓主你D畫好靚呀

謝謝
今日淘寶嘅100色到手,試試色!

馬騮狗
|
carrina 發表於 18-6-11 23:53
歡迎鍾意畫畫嘅jm上黎貼堂
呢個星期一口氣惡補番多年冇畫嘅鉛筆素描,估唔到越畫越起勁

勁呀!等我俾個囡睇下先

呢張係我個囡噚晚畫架!

馬騮狗
|
carrina 發表於 18-7-7 23:56
謝謝
今日淘寶嘅100色到手,試試色!

100色幾錢?
carrina
|
回覆 馬騮狗 的帖子

想當年我中二開始畫漫畫公仔時都差唔多, 我啟蒙老師係武內直子同貓部貓. 繼續努力!

carrina
|
馬騮狗 發表於 18-7-9 12:54
100色幾錢?

呢個抵玩,不過筆芯軟,要練習掌握筆觸同力度

馬騮狗
|
carrina 發表於 18-7-9 14:41
呢個抵玩,不過筆芯軟,要練習掌握筆觸同力度

thx
carrina
|
今日“靈魂之窗”

YinYeung媽
|
樓主好勁
我仔都好鐘意畫畫,但佢係畫d打交既火柴人、卡通片公仔
carrina
|
YinYeung媽 發表於 18-7-10 00:24
樓主好勁
我仔都好鐘意畫畫,但佢係畫d打交既火柴人、卡通片公仔
...

謝謝
就算火柴人創作都可以好有自我風格,唔好睇少火柴人創作
carrina
|
一步步畫出來,能從中悟出什麼道理?

cakii
|
好靚
carrina
|
cakii 發表於 18-7-13 01:00
好靚

謝謝!多練習嘅成果,不過依然在追求精進
今晚完成嘅《有你真好》

cakii