興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

狗仔要續領狗牌,要點做,我住元朗

子爵府

貓狗褓姆

打去漁農署問, 上漁農署網都有介紹

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

joetsang 發表於 18-6-13 11:01
打去漁農署問, 上漁農署網都有介紹
Thx

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可以去獸醫或漁農署續

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

可去漁護署,但搭的士都係成本,所以去就近獸醫就慳車錢了(打電話夾夾價醫生收費)

子爵府

回覆樓主

我都住元朗
但有車
所以都方便去上水漁護處直接續狗牌
之前就去元朗診所整

想小小分享
診所 $200-300
等半年先拎到狗牌
但發現資料錯
再等多超過半年先拎到狗牌

直接漁護處
$80
唔駛15分鐘
打完針同即刻拎埋狗牌

水晶宮

畀面勳章

ada0707 發表於 18-6-12 09:32
狗仔要續領狗牌,要點做,我住元朗

元朗廣場後面,賽馬會診所的停車場入口,有間屋仔,係漁護處發牌站,好似逢星期四辦公 八十元續牌/打針

子爵府

回覆樓主

元朗政務處(警署對面)逢星期四上午9-12,下午1-3,$80,可以即時攞埋狗牌㗎!

別墅

701003 發表於 18-7-18 15:58
元朗廣場後面,賽馬會診所的停車場入口,有間屋仔,係漁護處發牌站,好似逢星期四辦公 八十元續牌/ ...

原來元朗有得做!我唔知,上星期仲走去上水做,不過好彩屋企人有車,下次識去啦!

子爵府

pp22 發表於 18-7-18 21:07
原來元朗有得做!我唔知,上星期仲走去上水做,不過好彩屋企人有車,下次識去啦!
...
想問上水果度有無得泊車??
^0^

別墅

567 發表於 18-7-19 09:24
想問上水果度有無得泊車??

有條路仔可以泊下,不過有人睇住車就穩陣啲

首頁

尾頁

跳至