鋼琴調音師傅

摩羯寶2013
|
請問有冇人介紹可靠鋼琴調音師傅?
ksbb68
|
摩羯寶2013 發表於 18-6-12 09:53

我用開有一個師傅十幾年
摩羯寶2013
|
ksbb68 發表於 18-6-12 21:54
我用開有一個師傅十幾年

請介紹,大約幾錢
heiheihaha2009
|
可試找粵華, 價錢實惠!
可上網找電話問價.
wcpcelia    發表於 18-6-13 17:47
ksbb68
|
摩羯寶2013 發表於 18-6-13 11:02
請介紹,大約幾錢

我之前調就$350 唔知有無加價,如你想要聯絡資料我pm你
ADM3
|
之前有用開一個 幾細心 有時仲會指點下阿囡彈琴 係TOM LEE做 後尾轉做私人幫我TUNE 都係三百幾
wcpcelia    發表於 18-7-31 10:46
摩羯寶2013
|
ADM3 發表於 18-6-19 17:35
之前有用開一個 幾細心 有時仲會指點下阿囡彈琴 係TOM LEE做 後尾轉做私人幫我TUNE 都係三百幾 ...

好呀,介紹俾我呀!
smallyan
|
之前有用開一個 幾細心 有時仲會指點下阿囡彈琴 係TOM LEE做 後尾轉做私人幫我TUNE 都係三百幾 ...

可以比資料我嗎?
choiman
|
回覆 ADM3 的帖子

可以介紹比我嗎
micsin
|
摩羯寶2013 發表於 18-6-12 09:53

其實 幾耐要調一次架
摩羯寶2013
|
micsin 發表於 18-6-20 18:23
其實 幾耐要調一次架

我就冇規定咖,一般一年度一次,或者自己發覺音有問題就要調了。
rikuman
|

我都想要資料, thx!
rolandbb
|
可以介紹給我嗎? 謝謝.
yocomama
|
ksbb68 發表於 18-6-13 12:33
我之前調就$350 唔知有無加價,如你想要聯絡資料我pm你

唔該我想要調音師資料,THX

yocomama
|

唔該我想要調音師資料,THX

Unbreakable
|

可以介紹比我嗎?thank you
rogeryzr
|

可以比資料我嗎?
方包妹妹
|

可以比資料我嗎?thanks!
Kim679
|
方包妹妹 發表於 18-7-31 01:54
可以比資料我嗎?thanks!

Plz pm
gggw
|

請給我師傅資料,謝謝