有冇Jm買過家用美容儀?邊隻先有用?

wiyi
|
平時要湊小朋友唔得閒出去做Facial
見依家好似都幾多人會買家用美容儀係屋企幫自己做Facial
好似都幾好咁
想問下有冇Jm買過呀?邊隻先有用?

pinkladycat
|
wiyi 發表於 18-6-12 12:15
好似都幾好咁:y ...

我家用 yaman rf 機 ,但每個月都有去做facial
ckhidy
|
我買左家用m6機 Wellbox S,部機係非入侵性,又有專利,做面做身效果好正對身體淋巴好好,其他Rf機, Hifu入侵性美容機唔好做太多,容易有副作用,特別係身體有慢性疾病的人
ckhidy
|
ckhidy 發表於 18-6-12 21:35
我買左家用m6機 Wellbox S,部機係非入侵性,又有專利,做面做身效果好正對身體淋巴好好,其他Rf機, Hifu入 ...

你去官網睇下wellbox.hk /
Facebook.com/lpgwellbox
fanyi02211990
|
買過部蒸面機,感覺麻麻地,用咗幾次都放埋一邊冇再用

sky60143
|
我有用導入儀~
比較方便,可以促進護膚品吸收,又可以做深層清潔

jac.m
|
我買過好多種美容儀
不過有D用起身真係太麻煩,好難keep住用
呢排比較鐘意用LG個美容面罩
上個月叫朋友幫我係韓國買返黎既
好似平時咁搽完嘢帶九分鐘就OK

michellechiu02
|
wiyi 發表於 18-6-12 12:15
好似都幾好咁:y ...

岩岩新買左Hitachi N830導入導出,抵玩呀因爲係舊款,只需$7xx
導出好work,化妝棉會黃黃黑黑
導入仲正,用左3,4日,皮膚軟左滑左
我後悔買得太遲

黎緊target Arrivo部Miss,5千幾,同埋想買部家用脫毛機!
wiyi
|
pinkladycat 發表於 18-6-12 14:29
我家用 yaman rf 機 ,但每個月都有去做facial

凈係用部機個效果唔夠嗎?

wiyi
|
sky60143 發表於 18-6-13 18:31
我有用導入儀~
比較方便,可以促進護膚品吸收,又可以做深層清潔

導入儀我都有買呀~確實係幾好用!

wiyi
|
jac.m 發表於 18-6-14 12:35
我買過好多種美容儀

新出架??之前唔覺LG有出美容儀喎

mwm116
|
michellechiu02 發表於 18-6-14 14:36
岩岩新買左Hitachi N830導入導出,抵玩呀因爲係舊款,只需$7xx
導入仲正, ...

邊到買咁平?
|
mwm116 發表於 18-6-14 18:45
邊到買咁平?

友和呀
ppche
|
我買過好多種美容儀
個面罩係咪金ling講既呢部呀? 有咩用? 用後感?
https://youtu.be/yszgG_BGkA8

jac.m
|
ppche 發表於 18-6-15 11:36
個面罩係咪金ling講既呢部呀? 有咩用? 用後感?
https://youtu.be/yszgG_BGkA8

係呀,可以美白加Firm面
不過我都係用咗一個月度,Firm面個效果都仲未見到既,但D毛孔好似真係細咗,而且我C6都話我白凈咗!

小ice
|
michellechiu02 發表於 18-6-14 14:36
導入仲正, ...

七百幾咁平 抵玩喎
arrivo我都有興趣,5千幾? 邊度買? 呢部有導出導入嗎?
starbear616
|
導入仲正, ...

Arrivo 邊部?the clinic or zeus? Jm share下好唔好用
|
小ice 發表於 18-6-23 12:26
七百幾咁平 抵玩喎
arrivo我都有興趣,5千幾? 邊度買? 呢部有導出導入嗎?
...

Arrivo得導入無導出架
GS1968
|
michellechiu02 發表於 18-6-14 19:45
友和呀

使5使用轉插或變壓?
dragonsun
|
我買過好多種美容儀
韓國邊度買? 幾錢? tkx