好嬲,而家香港人既衛生意識咁低既咩?

cherylloveu
|

之前個POST比人DEL左,我都想知有邊方面做成係違規文章??因為我見有SIS分享時裝黑店都成係幾十頁了

好想知點解呼籲大眾小心提防衛生黑店會被刪文同列為違規文章?呢度唔係討論區發表聲音嗎? 唔通由得D大人小朋友去到中招嗎?

前日唔信邪同朋友再去旺角店<<御前上茶>> 都係一個字~差!
病人員工就係係度狂咳唔帶口罩 , 態度依舊甘差
問野唔想應, 一係就hea答
一路食住野一路答你

之後上佢地專頁睇先知道原來我唔係第一個有如此經歷既客人
好多客人食完後留言唔係店員狂咳就係態度極差
而家一間公司買個口罩同培養員工衛生意識好難咩?
大佬你食市黎架喎 , 唔係診所醫院呀
診所醫院d人都識得帶口罩啦

詳細
https://zh-hk.facebook.com/pg/gozenmatchahk/reviews/?ref=page_internal

呢間餐廳c.s零回應,或者根本唔存在一樣
幾時執?唔好影衰台灣野,唔好拉低香港餐廳質素好無?

有無人去一D餐廳員工又係狂咳唔帶口罩,你地會唔會出聲?

召藥師  之前移文或關文都有發出提醒,包括操作及原因,您可以到提醒頁翻查。  發表於 18-6-12 15:00
召藥師  因為您之前已經有一個主題在討論,所以超版將新的重複話題移走。  發表於 18-6-12 14:55
tansyneko
|
因咪因為你出咗間舖全名呀?時裝店無出全名的,我估咋
babyhoi
|
你早幾日咪講過囉,
係咪因為重複開post所以被del呀?
wcpcelia    發表於 18-6-12 16:59
召藥師  對呀  發表於 18-6-12 14:54
cherylloveu
|
為免做成重發貼文影響 , 我已經del舊貼文了
用意係免得沉底同埋想大家小心提防
因為佢地員工真係咳得好勁但完全唔帶口罩,而且一路食野一路ser客 , 你講野既時候.口既食物噴出泥甘樣太核突啦
Poyau
|
cherylloveu 發表於 18-6-12 14:18
之前個POST比人DEL左,我都想知有邊方面做成係違規文章??因為我見有SIS分享時裝黑店都成係幾十頁了

謝謝提醒
20150618bb
|
其實呢度比較其他討論區好好多,同比較開放,好多話題都比你地暢所欲言
cherylloveu
|
cherylloveu
|
回覆 20150618bb 的帖子

版主知會左,已經知道發生咩事麻煩哂~
我推推POST先
20150618bb
|
cherylloveu 發表於 18-6-12 17:35

tsung
|
cherylloveu 發表於 18-6-12 17:35

謝謝提醒
Poyau
|
cherylloveu 發表於 18-6-12 17:33
回覆 Poyau 的帖子

見fb無删負評 間店都幾趣
rose-mag
|
你已經重覆發同一個帖第三次,要提醒其他會員亦無需幾日發一次新帖,版規重覆發帖(不論版面) 屬違規,可先閱讀版規了解一下。
月見草
|

巧煩!
cherylloveu
|
推推~
cherylloveu
|
push push
cherylloveu
|
PUSH
cherylloveu
|
rose-mag 發表於 18-6-12 22:50
你已經重覆發同一個帖第三次,要提醒其他會員亦無需幾日發一次新帖,版規重覆發帖(不論版面) 屬違規,可先 ...

甘如果呢個POST最後沈左底,無再覆過,我再開返類似題目,你地無奶油又當我重覆發文吧?

rose-mag
|
cherylloveu 發表於 18-6-13 18:20
甘如果呢個POST最後沈左底,無再覆過,我再開返類似題目,你地無奶油又當我重覆發文吧?

...
同一內容冇更新,開完一次又一次,直情係重覆發帖,而家你自己推帖已經係屬於灌水違規架啦。
Bobo113
|
月見草 發表於 18-6-12 22:58
巧煩!

x3,講完一次咪算囉
無話可說
|
cherylloveu 發表於 18-6-14 10:20

...

個個post都會有沉底既一日架啦!夾硬再講做咩呢?