美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題!見佢全面免費試做,想睇下有無人試過

大宅

回覆 summersum11 的帖子

有,早兩日試完。嬲~~~~試機前有所謂顧問與你傾下你嘅皮膚。但只係sell 你買佢哋嘅乜乜王牌機package. 佢連我book咗要做邊個package 都攪錯。 我做收毛孔嗰隻,價錢$18000。共做6次療程。(原價$80000要你即日決定join 唔join. 過咗今日先join收正價。
我話要考慮,不是數千,是五位數字。佢話有得分24期,每期$750. 我話要供呢樣,哪樣,要考慮。佢話問下先,
之後叫我照試做,問咗有approval 可不用即日決定。
試完後(感覺幫我做嗰位美容師比她美容知識專業)又問我考慮成點,公司policy要即日付款才有呢個優惠價。同佢拗完一輪問佢再問公司,話比半plan, 即月供$360。我話點半plan, 要做共6次,咁即只做3次療程嗎?到時又叫我做埋去啦?之後佢話公司講如果連三百餘元都比唔到,咁算了。冇辦法。最後拎埋個mask 贈品就走了。
真係未聽過考慮都唔可以,你買部按摩椅,即使鍾意,都唔會試完即刻要你買啦。係價值囉,就算比你分36期,都要你覺得值唔值才決定。
呢間公司好似好多名字喺FB賣廣告, (e.g.NB short term)又搵好多女明星賣廣告,如果唔係駛乜咁貴!
試唔試你可考慮,我純粹分享經歷。

複式洋房

c_manki 發表於 18-6-13 02:30

有,早兩日試完。嬲~~~~試機前有所謂顧問與你傾下你嘅皮膚。但只係sell 你買 ...

多謝你分享呀!去呢d試做預左好hard sell 我其實最怕呢樣野,但我又真係想打班想試療程,真係十五十六@@ 咁除左hard sell咁你覺得療程同佢地d手勢好唔好?

大宅

summersum11 發表於 18-6-13 09:04
多謝你分享呀!去呢d試做預左好hard sell 我其實最怕呢樣野,但我又真係想打班想試療程,真係十 ...
手勢ok, 我覺得美容師ok. 佢都會sell 下,但唔會好似個顧問咁 一味叫無join. 最怕個顧問會話你有乜其他問題,sell 埋你用第二部機,一齊做埋分期。

洋房

我都想問呢一間 PS MEDIXXX 得唔得~
我又係見到佢FREE TRIAL , 有D 心思思

別墅

前兩日試左,join左plan,唔知有冇做左水魚...唉

大宅

stefaniec 發表於 18-12-1 06:03

Join左咩plan?$?

大宅

有, 本身面部權骨位有D斑, 唔算嚴重, 跟顧問建議完成6次PICO 加埋補濕療程, 係全面膚色白淨左, 不過D斑仲O係度(肉眼睇就冇淺色到)! 呢間係出名HARD SELL既, 我完成PICO之後, 都JOIN左D補濕/提升療程, 顧問最鍾意未完COURSE就走入房係咁SELL或者話送D療程俾你試做, 走O既時候跟住你係咁SELL, 又叫你入房SELL一輪, 結果我冇做晒D療程就決定以後唔再去.........

大宅

summersum11 發表於 18-6-12 16:02
如題!見佢全面免費試做,想睇下有無人試過
試過,好hardsell勁chur唔想比你走,最緊要自己企硬。

試完當日D斑深咗D,瞓醒第二日好明顯淡咗白咗,所以覺得皮秒係有效,之後去咗A妹做pico。

男爵府

回覆樓主:

如果我無搞錯,前身係必肥?出名係超級黑店

wing_tt    發表於 19-3-24 22:16

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

c_manki 發表於 18-6-13 02:30

有,早兩日試完。嬲~~~~試機前有所謂顧問與你傾下你嘅皮膚。但只係sell 你買 ...

係咪必瘦station 前身黎架

一模一樣手法

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

晴雯 發表於 19-3-20 22:07
如果我無搞錯,前身係必肥?出名係超級黑店

係囉

手法完全一樣

複式洋房

回覆樓主:

呢間黑店出晒名, hard sell 都算,最慘係完全無效果

大宅

stefaniec 發表於 18-12-1 06:03

你會繼續用?
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

melody4785 發表於 19-3-20 10:52
有, 本身面部權骨位有D斑, 唔算嚴重, 跟顧問建議完成6次PICO 加埋補濕療程, 係全面膚色白淨左, 不過D斑仲O ...

想問你當中有沒有試去其他分店做?

首頁

尾頁

跳至