自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

真係越諗返越生氣
因為今早送亞囡回校時, 我在學校對面斑馬線等過路時,見到一輛私家車(A車)停左係學校旁邊
遲遲都唔開走, 同時見呢(A車)後面都有另一輛私家車等待中落學生.
後來我同亞囡過完斑馬線入學校啦, 回望(A車)……
開了大口話:[唔係下, 係到尿尿,當街去尿尿..有冇攪錯..]…唔係亞囡係身邊我一定XYZ
(A車後車門開了, 有一位老女子抱住小女孩都有2歲以上 (我仲睇到女孩沒有穿褲的下身地下一大尿尿)
佢地一見到我地, 老女人縮都縮唔設抱回小女孩入車邊講…[唔好意思,因太急啦司機位的女人都有回應(但我聽唔到)就開車走…

其實佢地可忍一忍再入學校問老師借洗手間(入學都唔洗10步)..開住BEN C又如何沒有德育思想

寶石宮

2023年兔年勳章

Icyanson0609 發表於 18-6-12 16:25
真係越諗返越生氣
因為今早送亞囡回校時, 我在學校對面斑馬線等過路時,見到一輛私家車(A車)停左係學 ...

咁樣做

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

回覆樓主

其實我睇唔明,乜野叫A車?即係一個老人家帶著一個賴左尿嘅兩歲小孩,咁細個賴尿都冇法子,可能小孩叫急已經賴出了,咁細個都常見,又乜坐Benz?上左樓主架車咩?睇到一頭霧水?!

mercurycc    發表於 18-6-12 19:03

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

伯爵府

麟媽媽 發表於 18-6-12 17:48
其實我睇唔明,乜野叫A車?即係一個老人家帶著一個賴左尿嘅兩歲小孩,咁細個賴尿都冇法子,可能小孩叫急已 ...

我估a車係簡稱?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

麟媽媽 發表於 18-6-12 17:48
其實我睇唔明,乜野叫A車?即係一個老人家帶著一個賴左尿嘅兩歲小孩,咁細個賴尿都冇法子,可能小孩叫急已 ...

簡單D講係樓主送女返學,學校路旁停咗架車,車上有人抱著小女孩在路邊小便。

珍珠宮

tantanmama 發表於 18-6-12 19:00
簡單D講係樓主送女返學,學校路旁停咗架車,車上有人抱著小女孩在路邊小便。
...

咁簡單嘅事,樓主寫到咁複雜,佢一定係好嬲

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

樓主生活應該很忙

公爵府

回覆樓主:

好多英文字母

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tantanmama 發表於 18-6-12 19:00
...

原來咁

首頁

尾頁

跳至