19年1月2月媽媽一齊加油!

YaubbYau
|
HELLO各位媽媽剛剛CHECK 到有左,
不過未知預產期, 因為我M 唔準呀, 不過應該係1月尾至2月的,
等多兩星期去私家再照先確定
大家一齊傾下計
Pinky729
|
YaubbYau 發表於 18-6-12 17:11
不過未知預產期, 因為我M 唔準呀, 不過應該係1月尾至2月的,
等多兩星期去 ...

最後一次經期係幾時啊?
Sherman1214
|
我都係
早幾日先驗到
jayantiw
|
Pinky729 發表於 18-6-12 18:22
最後一次經期係幾時啊?

Same here !!
TobySlp
|
Hello 各位媽媽 我都係2月
Lovehopefaith
|
等多兩星期去 ...

hello! 我抽血hcg翻倍正常,過了2關,下星期照超聲波,希望寶寶健康繼續成長照到閃閃!
creamychichii
|
恭喜呀!我一月尾預產期
大家加油(emoji)(emoji)要注意飲食呀
akifong
|
你地好啊.我系2月份預產期(emoji)
TobySlp
|
akifong 發表於 18-6-15 22:47
你地好啊.我系2月份預產期(emoji)

我都係2月 2月15日
potatocc
|
Hello 大家好~ 我都係1月尾預產期
依家8週~ 努力渡過孕吐期~ 一齊加油
akifong
|
TobySlp 發表於 18-6-15 22:58
我都係2月 2月15日

我同你差不多.2月4號
vinccic
|
等多兩星期去 ...

我都係呀,1月尾2月頭,啱啱照左見到閃閃啦。
WomiChan
|
TobySlp 發表於 18-6-15 22:58
我都係2月 2月15日

我同你差一日,預產期係2月16日
shan903903
|
E 生 計2月15,你地去醫院排期未?我未林到邊到生?
KenEva
|
shan903903 發表於 18-6-16 19:12
E 生 計2月15,你地去醫院排期未?我未林到邊到生?

我都係2月15。我排左啦。聯合
TobySlp
|
KenEva 發表於 18-6-16 20:06
我都係2月15。我排左啦。聯合

我係威爾斯呀 ✌(emoji)✌(emoji)✌(emoji)
charmainetse521
|
大家好!5月1日last M
岩岩check 到!2月5日預產期!
希望所有野順利!

Rara2016
|
:) 綠d顯示2 條線,預計1月底。 會唔會開group?
TobySlp
|
Rara2016 發表於 18-6-17 06:49
:) 綠d顯示2 條線,預計1月底。 會唔會開group?

我都想知會唔會開group
Rachely0123
|
開group 啱有左一個月