自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日玩跌嘢落地

寶石宮

2023年兔年勳章

MelodyCSY 發表於 18-6-12 20:00
今日玩跌嘢落地

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有無叫管理處上來呀? 仲未聯絡到業主?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

向管理處反映

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

pigpigyy 發表於 18-6-13 15:06
有無叫管理處上來呀? 仲未聯絡到業主?

主任話已發信給業主

大宅

tsung 發表於 18-6-13 16:00
向管理處反映

投訢過好多次,次次個保安上來,只逗留兩分鍾便走,叫保安覆電話又唔覆,就算覆都話聽唔到有嘈音,因為未必次次捉到

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-6-13 20:21
投訢過好多次,次次個保安上來,只逗留兩分鍾便走,叫保安覆電話又唔覆,就算覆都話聽唔到有嘈音,因為未 ...

可否自己試吓自己錄音?

大宅

tsung 發表於 18-6-13 20:36
可否自己試吓自己錄音?

試過用Iphone錄,但效果不好

男爵府

回覆樓主

其實投訴冇用架 你自己上去同佢傾下仲好啦

大宅

柏豬 發表於 18-6-13 21:07
其實投訴冇用架 你自己上去同佢傾下仲好啦

佢老公好激動,之前話攬住仔女跳樓,點傾喎。管理處話由佢地做中間人好D,費事有事發生在

男爵府

MelodyCSY 發表於 18-6-13 21:10
佢老公好激動,之前話攬住仔女跳樓,點傾喎。管理處話由佢地做中間人好D,費事有事發生 ...

我樓上果家人有細路 佢放學之後長期不停有跑步聲同玩玩具聲 我上去同佢傾 佢好串話日頭有聲冇問題
呢d人真係好自私

大宅

柏豬 發表於 18-6-13 21:20
我樓上果家人有細路 佢放學之後長期不停有跑步聲同玩玩具聲 我上去同佢傾 佢好串話日頭有聲冇問題
呢d人 ...

其實唔係㗎,任何時間有嘈音都可以投訴

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-6-13 20:18
主任話已發信給業主
業主點講呀?

別墅

柏豬 發表於 18-6-13 21:20
呢d人 ...

同我情況一樣,但我無過上過去,只係叫管理處處理,但管理處回覆係戶主話小朋友跳,佢都無辦法,有時真係想買個還擊神器,以其人之道還其人之身(emoji)

大宅

回覆樓主:

深深明白果種痛苦無奈

大宅

pigpigyy 發表於 18-6-13 22:40
業主點講呀?

未有回應

大宅

Momo128 發表於 18-6-13 23:41
同我情況一樣,但我無過上過去,只係叫管理處處理,但管理處回覆係戶主話小朋友跳,佢都無辦法,有時真係 ...

我直情精神緊張到想上去打獲金嘅佢,尢其係個男戶主,日日放工返來同佢小朋友玩到拆樓咁

彩鑽殿

MelodyCSY 發表於 18-6-13 23:48
未有回應
如果真係頂唔順, 就嗌上去叫佢唔好嘈, 發洩一下都好, 自己谷埋谷埋真係好辛苦架

別墅

MelodyCSY 發表於 18-6-13 23:51
我直情精神緊張到想上去打獲金嘅佢,尢其係個男戶主,日日放工返來同佢小朋友玩到拆樓咁:an ...

如果真係頂唔順,不如試下淘個反擊神器試下,等佢試下俾人嘈嘅芝味,最多一拍2散,大家一齊嘈(emoji)

首頁

尾頁

跳至