自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

vivianpan303 發表於 18-6-13 09:41
無大陸住址,開唔開到

福田口岸工商同建設都唔洗大陸地址

福田口岸工商300元開戶、建設100元開戶

公爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 18-6-13 10:07
唔係要同名咩?點解可以綁3個ac?

唔洗同名,照入卡no同回鄉証就得
有你 我可以坐擁天下,沒你 我的世界依然偉大!

公爵府

小草王道 發表於 18-6-13 10:39
早d搵你咪好囉 唔洗又走多轉

不過都算啦 我老公都想開 所以齊齊上去開的

我都係幫阿媽綁WeChat 先知

珍珠宮

candywong2010 發表於 18-6-13 10:55

我之前開左2間 所以有一張綁左落阿爸到,而家阿媽又話要麻

寶石宮

2023年兔年勳章

小草王道 發表於 18-6-13 00:35
請帶3個月內地址證明 (正本 銀行要收起)
1000元開戶 (必須留300元在銀行做最低存款額,否則每一季收3蚊 ...

謝謝分享

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

candywong2010 發表於 18-6-13 10:50
唔洗同名,照入卡no同回鄉証就得

回鄉咭入邊個名?
放下自在

公爵府

cattz288 發表於 18-6-13 14:15
回鄉咭入邊個名?

自己,同你開卡一樣就得

男爵府

candywong2010 發表於 18-6-13 10:55

唔好意思,想問即係我老公嚮大6開戶口,我自己we chat pay 都可以用佢既戶口嗎?綁嗰個戶口唔係一定要跟返張信用卡本人架?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

candywong2010 發表於 18-6-13 16:45
自己,同你開卡一樣就得

試左! 唔得! 係咪因為我老公ac之前已用hk咭認證左?
放下自在

公爵府

lovely_summer 發表於 18-6-13 22:56
唔好意思,想問即係我老公嚮大6開戶口,我自己we chat pay 都可以用佢既戶口嗎?綁嗰個戶口唔係一定要跟返 ...

可以,但前提是你未認證過就得

公爵府

cattz288 發表於 18-6-13 23:10

如果你之前已經認證左就唔得,因為名都唔同

象牙宮

candywong2010 發表於 18-6-14 09:21
如果你之前已經認證左就唔得,因為名都唔同

就係囉~哦
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 18-6-13 23:10

解除綁定 就可以綁另一個

象牙宮

小草王道 發表於 18-6-14 09:36
解除綁定 就可以綁另一個

咁博! 唔敢試喇! 反正可以轉錢比佢用
放下自在

珍珠宮

vivianpan303 發表於 18-6-13 09:41
無大陸住址,開唔開到

一定要有

首頁

尾頁

跳至