爸爸帶女兒出街,點同個女去厠所呢?

mojacko
|
爸爸一拖二出街
帶住4歲幾女兒同2歲幾仔仔,如果個女要去厠所,咁點去呢?

求意見!謝

阿女平時在街當然是由媽媽陪去厠所幫手啦!
bosch
|
mojacko 發表於 18-6-13 02:20
爸爸一拖二出街

去男廁。
T.C.MAMA
|
去殘廁
kiko_mami
|
殘廁
mojacko
|
多謝樓上意見!

呢個問題證明左我老公2年幾無單拖帶個女去街了

頭先佢問既!
可愛到不行
|
爸爸一拖二出街

我帶個女出街都係帶佢去男厠,就算我老婆系度我都會帶佢去男厠(唔駛排隊)
真的假不了
|
去親子廁所/傷健廁所
oiyau2005
|
可愛到不行 發表於 18-6-13 03:41
我帶個女出街都係帶佢去男厠,就算我老婆系度我都會帶佢去男厠(唔駛排隊)
...

幾歲呀,K1開始唔好喇,殘廁啦。
cherrieloy
|
爸爸一拖二出街

老公帶入男廁入廁格關門抱起個女屙,就算一家大細出街,女廁多人都係爸爸湊去廁所,因男廁唔駛排隊
hellohellojenny
|
從不入男廁。

只會去殘廁或親子廁所。
所以選擇活動地點要考慮埋呢個問題。
tsung
|
T.C.MAMA 發表於 18-6-13 02:36
去殘廁

goo_littlebb
|
去家庭廁或者殘廁。
絕不會入男廁。
李露眉
|
cherrieloy 發表於 18-6-13 07:56

老公帶入男廁入廁格關門抱起個女屙,就算一家大細出街, ...

caroner
|
cherrieloy 發表於 18-6-13 07:56

老公帶入男廁入廁格關門抱起個女屙,就算一家大細出街, ...

睇下幾多歲囉,三歲以下都叫勉強。如果是K2 + ,其實是極度核突,啲男人在尿兜屙尿,成個咕咕都可以望到的。

女仔睇到,你覺得點?
tester5
|
爸爸一拖二出街
我老公以前會帶佢地去殘廁。
ilikethis2005
|
爸爸一拖二出街

殘廁,我仔細我都係帶佢入殘廁,到佢4歲零先比佢自己入男廁。

youhello507
|
有殘去殘,冇就普通廁格,記住兩個帶哂佢,冇咩嘢

有d 成8歲男都去泳池女更衣室
Fishqqma
|
T.C.MAMA 發表於 18-6-13 02:36
去殘廁

肥豬皇
|
我朋友試過叫老公帶K3既女係日本浸温泉♨️,仲核突
cherrieloy
|
caroner 發表於 18-6-13 08:42
睇下幾多歲囉,三歲以下都叫勉強。如果是K2 + ,其實是極度核突,啲男人在尿兜屙尿,成個咕咕都可以望到的 ...

叫佢唔好望住人屙尿囉,冇乜點呀