903 呢排早上嘅 DJ

meek
|
我朝朝7點幾就開收音機聽903,西瓜走左之後,個粗聲粗氣女 DJ 阿正個節目好難聽,又嘈又盛 呢排佢放假,換左個男仔(唔記得名),日日播歌,佢揀啲歌又好聽,個節目又靜好多,以後都係咁就好喇 (其實我重點係聽8點晴朗,所以7點個節目幾難聽都冇特別轉台
mickeyeva
|
阿正放假咋,我唔鍾意她的環節,例如校歌和劇
宜家嗰個好似叫陳強,他播啲歌幾好聽 ,平時做星期六早上節目
kitkit218
|
mickeyeva 發表於 18-6-13 07:39
宜家嗰個好似叫陳強,他播啲歌幾好聽 ,平 ...

完全同意
meek
|
mickeyeva 發表於 18-6-13 07:39
宜家嗰個好似叫陳強,他播啲歌幾好聽 ,平 ...

我知阿正放假啊 冇錯,校歌同劇真係無聊到呢 同埋佢把聲真係唔適合做 DJ 囉... 仲要晨早流流講嘩多嘢,播歌咪算囉

原來陳強嚟架?可能我太耐冇聽過佢做節目,唔認得佢把聲

hellohellojenny
|
meek 發表於 18-6-13 07:20
我朝朝7點幾就開收音機聽903,西瓜走左之後,個粗聲粗氣女 DJ 阿正個節目好難聽,又嘈又盛:igiveu ...

阿強。

佢有節目係逢星期六早上8-9am。
meek
|
hellohellojenny 發表於 18-6-13 08:00
阿強。

佢有節目係逢星期六早上8-9am。

我留意下先,通常星期六我早上唔聽,因為我覺得謝西加把聲都好嘈
mmmo
|
同意,阿正好吵耳!搞到的少咗聽晴朗!
原來橙BB代班,星期六聽謝茜嘉前會聽佢,好舒服!
jaycee_mami
|
我想知晚上的Vani去左邊? 間中有聽婉婉星情, 幾有趣的, 但近日節目消失了
rabbitbee
|
jaycee_mami 發表於 18-6-13 10:12
我想知晚上的Vani去左邊? 間中有聽婉婉星情, 幾有趣的, 但近日節目消失了
...

聽聞Vani 有病,我都想知凊楚。
ilovemytwins
|
jaycee_mami 發表於 18-6-13 10:12
...

我覺得vani都好煩,成日講國語扮可愛,不過佢播既歌係好聽既。
whl
|
我覺得881同亞蘇做節目個朱青把聲都好煩,成日好似含住D野咁
meek
|
ilovemytwins 發表於 18-6-13 10:39
我覺得vani都好煩,成日講國語扮可愛,不過佢播既歌係好聽既。

佢扮可愛扮左20年,我細細個聽收音機已經係聽佢介紹國語歌不過佢播歌好聽係真
meek
|
mmmo 發表於 18-6-13 08:14
同意,阿正好吵耳!搞到的少咗聽晴朗!
原來橙BB代班,星期六聽謝茜嘉前會聽佢,好舒服!
...

阿正係邊度走出嚟架,都唔明點解會俾佢做主持
kid
|
meek 發表於 18-6-13 07:20
我朝朝7點幾就開收音機聽903,西瓜走左之後,個粗聲粗氣女 DJ 阿正個節目好難聽,又嘈又盛:igiveu ...

其實现在903靠林狗橕住,再加do姐,其他都吾洗聽,好懷念以前吳君如/周海光和呀Bu年代!
bing-jing
|
kid 發表於 18-6-13 22:34
其實现在903靠林狗橕住,再加do姐,其他都吾洗聽,好懷念以前吳君如/周海光和呀Bu年代!
...

亞bu 發咗達
bing-jing
|
西瓜走咗去邊?
hahaha1231
|
meek 發表於 18-6-13 07:45

我知阿正放假啊 冇錯,校歌同劇真係無聊 ...

又叫陳强, 100毛其中一個老闆
bing-jing
|
最嘈係早覇王 一播主題音樂就要轉台
mongng
|
完全同意西瓜走左換左果個女仔真係好唔惦,訓醒聽校歌堅煩,另一日播果個發姣痴女真係,朝朝起身想聽下歌啫,希望個女仔放長假唔好再返黎
mickeyeva
|
去做KOL喎