請教同小朋友去過新加坡嘅媽媽

flowerlala
|
請問有冇印象環球影城同Legoland 大概身高幾多先玩到?

個仔好恨去,但個妹得109cm ,驚佢冇嘢啱玩
kamjjj
|
唔會冇野玩,我之前小孩三、四歲冇你個細咁高都有野玩
Poyau
|
flowerlala 發表於 18-6-13 09:47
請問有冇印象環球影城同Legoland 大概身高幾多先玩到?

係有啲未玩得 但夠玩
laiyuen
|

Legoland好多好細都得,但USS可能要大少少,不過佢地都會好開心

flowerlala
|
kamjjj 發表於 18-6-13 09:55
唔會冇野玩,我之前小孩三、四歲冇你個細咁高都有野玩

Thx
flowerlala
|
laiyuen 發表於 18-6-13 10:19
Legoland好多好細都得,但USS可能要大少少,不過佢地都會好開心

謝謝你意見
flowerlala
|
Poyau 發表於 18-6-13 10:03
係有啲未玩得 但夠玩

CreamyWen
|
上官網睇,每個game有寫明限制高度
cattz288
|

legoland啱玩d
IloveJJ
|

未夠120會有好多野唔玩得,但都有好多野玩到,唔駛擔心。反而聖陶沙既水上樂園,未到120就真係唔好去,太少野玩。
mandy952
|

legoland夠晒啦
iris2014
|
Legoland妹妹都有好多玩得喇,反而睇下哥哥會否太大個嫌幼稚,不過legoland waterpark應該兩個都會勁鍾意~~ 我大仔去個陣得102都好夠玩,細仔歲半未到都有少少嘢玩,但去到waterpark兩個都超開心~~
hellomicky
|

環球107有好多野都玩到,未夠高,真係唔啱玩,對小朋友有啲刺激
gracelam
|

某D機動遊戲要過120cm先玩到, 未過就玩D比較bb嗰D, 都有得玩, 唔洗擔心
Poyau
|
flowerlala 發表於 18-6-13 10:26

Legoland多嘢啱玩過環球
|
官網有資料。同埋每個遊戲要求高度都唔同。
mymarigold
|
我地前年去哥哥130, 妹妹103,去環球同legoland 妹妹都有嘢玩~ 如果你哥哥鍾意玩機動遊戲,環球會好玩好多
flowerlala
|
哥哥同妹都好鍾意㗎,就係成曰亞妹慘豬樣望住哥哥玩,自己冇得玩
pomanlife
|

我女110去基本上啲野都玩晒,除左門口和古埃及嗰個過山車
pomanlife
|
flowerlala 發表於 18-6-13 20:11
哥哥同妹都好鍾意㗎,就係成曰亞妹慘豬樣望住哥哥玩,自己冇得玩

我女n1時去既情況就係咁,所以佢要去多次玩返晒所有野,為左完佢心願,同一地方同一行程去兩次