玫瑰座瘡退紅經驗之談

keep4life
|
我本身唔係嚴重玫友,但深知要退紅真係好難!分享下,我睇過皮膚科醫生,做過IPL, V beam, E light。IPL對血管好有效,但退紅唔明顯; V beam做左2次 對我冇乜效; E light 更加冇用,做左10次都冇退紅! 之後冇意間係美容院做退紅機(因為老闆娘係比我嚴重既玫友,見佢退左紅所以8下)竟然做ㄧ次退左7成!(emoji)希望玫友們唔好放棄,我都起碼用左8年時間不斷試,總有適合自己而有效既方法 !

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
老翻太太
|
係咩機?
shanshan_ls
|
keep4life 發表於 18-6-13 09:53
我本身唔係嚴重玫友,但深知要退紅真係好難!分享下,我睇過皮膚科醫生,做過IPL, V beam, E light。IPL對 ...

請問咩機
keep4life
|
老翻太太 發表於 18-6-13 19:45
係咩機?

機係德國既
alice_csy
|
我本身唔係嚴重玫友,但深知要退紅真係好難!分享下,我睇過皮膚科醫生,做過IPL, V beam, E light。IPL對 ...

邊間美容院?請pm
silvia315
|
想知詳情
keep4life
|
已pm
silvia315
|
pm plsss
ggbibibo
|
keep4life 發表於 18-6-20 10:51
已pm

可以pm嗎?
mymarigold
|
我病發時唔太紅衹爆瘡,有無計?
Everyloap
|
請問可以PM我嗎?我都想知邊間做,thank you!
AnnieLLLL
|
回覆 Everyloap 的帖子

已Pm謝謝
kengen
|
可以pm嗎?謝謝
kamchikimchi
|

請問可以pm我嗎?謝!
tabola_3
|

我係做excel v 退紅 做左5-6次 退左7成!
markuscwmama
|
回覆 keep4life 的帖子

我都有呢個問題,不是太紅,但鼻上現微絲血管較嚴重,可以點搞!
yannychan153
|
我個妹都有玫瑰痤瘡, 做vbeam 6次, 好番8成啦... vbeam係好有效架噃. 聽講係做玫瑰痤瘡最有效o既機.