老公幫仔女打扮=惡搞

親親小孩子
|
我老公本身唔係一個姿整人,但佢好多嘢都考慮到「功能性」,仲會套用埋去仔女身上
話說有一次,當時就快入冬,佢話佢淘咗條襪褲俾個女,話係粉紫色,我冇深究啦,之後有次家庭聚會,我放工直接去,老公帶仔女過去,我提佢幫細女著條靚裙仔,佢話可以配埋淘番嚟個條襪褲,佢話佢已經好醒目洗咗仲乾埋可以著得,我見佢咁有誠意就話OK啦~

結果,當我見到細女時,我眼都突埋,原來佢幫個女著咗條已經唔啱SIZE嘅裙仔,已經短剛剛遮住PAT位,佢話仲著得唔好嘥

而個條所謂粉紫色襪褲,原來係開浪嘅突出條片佢仲話開浪好呀,夠透氣,換片又方便全場親戚眼望望,尷尬死......

Siuchoi
|
親親小孩子 發表於 18-6-13 11:22
我老公本身唔係一個姿整人,但佢好多嘢都考慮到「功能性」,仲會套用埋去仔女身上
話說有一次,當時 ...
大整古
怪獸青BB
|
好肉酸
Yukyuk
|

有某些內地人習慣是這樣。

老實說,第一見嘅感覺係有點驚嚇!
BK2002
|

係咪祖國先有呢款開浪褲?! 呢D開浪褲真心講, 好肉酸...
親親小孩子
|
Yukyuk 發表於 18-6-13 11:29
有某些內地人習慣是這樣。

老實說,第一見嘅感覺係有點驚嚇!
係,我一眼睇到已經

我老豆話以前鄉下個個細路都係著開浪褲,但呢度係香港呀,邊有人咁著架
wcpcelia    發表於 18-6-23 18:01
親親小孩子
|
BK2002 發表於 18-6-13 11:30
係咪祖國先有呢款開浪褲?! 呢D開浪褲真心講, 好肉酸...
我已經當係抹布抹完塵立即丟埋
Yukyuk
|
親親小孩子 發表於 18-6-13 11:39
係,我一眼睇到已經

我老豆話以前鄉下個個細路都係著開浪褲,但呢度係香港呀,邊有人咁著架:badf ...

你啱呀!

香港真係未見過。

大陸農村好多都係咁㗎!
isismiffy
|
占妹
|

如附近有啱即時買新換左佢
mao2008
|
大整蠱
mei524
|
你老公好搞笑……
國王陛下
|
如果明知自己不在家 我做法係 執好晒一套衫比佢幫個女著
tsung
|

豬皮MAMI
|
我以前都唔知咩叫開浪褲,係有一次淘寶,見到有條褲仔,諗住平平地買黎比阿女係屋企著,淘到返黎拆件時,先發現中間有個大窿跟住我媽咪就話上面d人興咁著,最尾個條褲用左黎做地布
girlbear
|
siu05
|
Fishqqma
|

sukkiu
|

Poyau
|

咁大整蠱