(有片)渣男出沒注意

Mrs.Left
|
係公司偷偷地睇 細細聲笑左出黎呢位渣男咁既樣都呃到人 條''碎鑽''肯定係淘寶貨啦
奉勸大家小心交友app

去片

https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/magazine/article/20180613/2_593495_0/-%E8%B3%A4%E7%94%B7%E5%91%83%E5%A5%B3%E5%85%A8%E7%9B%B4%E6%93%8A-%E8%AB%97%E7%9B%A1%E6%96%B9%E6%B3%95%E5%91%83%E8%B2%B7%E6%89%8B%E6%A9%9F-%E8%A8%98%E8%80%85%E8%B8%A2%E7%88%86%E5%8D%B3%E7%95%B6%E8%A1%97%E7%8B%82%E5%A5%94
kkmimi    發表於 18-6-13 15:57
tansyneko    發表於 18-6-13 13:41
RAA    發表於 18-6-13 12:21
laiyee6121
|
Mrs.Left 發表於 18-6-13 11:27
係公司偷偷地睇 細細聲笑左出黎呢位渣男咁既樣都呃到人 條''碎鑽''肯定係淘寶貨啦
奉勸大家小心 ...

大快人心
tsung
|

元朗73
|
真係要開心share
vet
|
有冇人識佢,話比佢屋企人知,正人揸!
Ho_BB
|
抵死
girlbear
|
yurijm
|
做甲鳥都會窮喎
哪來的自信?仲要真係呃到錢
Poyau
|
Mrs.Left 發表於 18-6-13 11:27
奉勸大家小心 ...

等起底
日月水火    發表於 18-6-13 14:23
衛英姿
|
記者好正⋯應該搵個男記者
rachel0316
|

呢條粉腸叫靚仔?
塊面闊過彌敦道喎]
Mrs.Left
|
laiyee6121 發表於 18-6-13 11:48
大快人心
喂你咪跑呀笑死我
日月水火    發表於 18-6-13 14:41
nyfng
|

欺騙人感情呃女人錢,抵佢俾人揭發。
Mrs.Left
|
元朗73 發表於 18-6-13 12:09
真係要開心share
提醒一眾jm小心中招 我驚蚊姐呀
Kimiwiki
|

cinda72.
|
靚仔
mmmmk
|
個女仔俾人騙有d慘.......但又有d攪笑......個女記者都好落力追罵賤男
icyblueblue
|
正賤男
MerryMe
|
點解會有人上當
元朗73
|
Mrs.Left 發表於 18-6-13 13:31
提醒一眾jm小心中招 我驚蚊姐呀

why 蚊姐識個女仕?