之前dbs抽籤抽黃子華飛,有冇人中左?

puitan
|
佢話12號前扣數,15號前會有短信通知。

到今日都見唔到扣數係咪衰左
家文
|
我都有登記,但唔見扣數
milk323
|
我申請新卡攞既,收到短訊話張飛將會寄出。但而家我驚去唔到,因為我book左7月去一個星期旅行,希望唔好派中嗰幾日啦
puitan
|
家文 發表於 18-6-13 12:21
我都有登記,但唔見扣數

希望係未收到啦,再等下
puitan
|
milk323 發表於 18-6-13 12:37
我申請新卡攞既,收到短訊話張飛將會寄出。但而家我驚去唔到,因為我book左7月去一個星期旅行,希望唔好派 ...

應該有人肯換,有飛就唔洗擔心
wclam268
|

D飛下星期寄出。我7月第二過星期去旅行,我都有D驚(emoji)

love2talk
|
我申請新卡攞既,收到短訊話張飛將會寄出。但而家我驚去唔到,因為我book左7月去一個星期旅行,希望唔好派 ...

我地都係新咭囉的,但未收到短訊
謙仔媽咪
|
wclam268 發表於 18-6-13 13:58
D飛下星期寄出。我7月第二過星期去旅行,我都有D驚(emoji)

我7月尾都去旅行,如果撞期,可以交換喎
i_love_leslie
|
自己同身邊朋友同事大約十人都未被扣數,究竟係全軍覆沒定DBS未做嘢咋

抽到有回音的JM麻煩上來報料丫
大笨鐘
|
謙仔媽咪 發表於 18-6-13 21:52
我7月尾都去旅行,如果撞期,可以交換喎

我都等緊,7 月頭旅行
kkarman
|
我都未扣數,應該唔中
家文
|
仲係無扣數…無望了
happymami127
|
今日check到6月12日已扣數,中左4張,不過仲未收到sms通知。
alicewtw
|
開新咭個兩張就有收到短訊通知會寄出,抽獎個四張就冇消息。
puitan
|
happymami127 發表於 18-6-14 13:37
今日check到6月12日已扣數,中左4張,不過仲未收到sms通知。

你又好啦,我都係冇
elainelph
|
puitan 發表於 18-6-13 12:15
佢話12號前扣數,15號前會有短信通知。

到今日都見唔到扣數係咪衰左。

我剛收短訊,中了2張
ikokam    發表於 18-6-15 16:49
seaheart88
|
wclam268 發表於 18-6-13 13:58

電話優先訂購。。。是否都是下星期寄出?我要留意信箱。。。擔心吾見
alicewtw
|
剛收到短訊,中左四張!留意短訊,應陸續發出。
claudialuk2011
|
中四張!有沒有人巳收到飛?
IvyCP
|

如去唔到,我接收 ,請讓給我