2個男人,你會點簡?

pinkywong36
|
1. 各方面都好夾好就你,但大脾氣,曾經一齊7年,有錢,不過唔會益你,小禮物會有,識得享受生活,不過唔愛,所以分開左1年,最近搵返你
2. 非常唔夾,但溫柔體貼照顧周到,一齊左2個月,事業麻麻,冇錢,好慳家,有時出街都要就住洗錢,好愛你,去到邊都帶住你,每日都有甜言蜜語,訓覺都攬住你,自己都好愛佢
同一時間出現呢2個男人,你地會點選擇?
唔好煩我
|
pinkywong36 發表於 18-6-13 12:26
1. 各方面都好夾好就你,但大脾氣,曾經一齊7年,有錢,不過唔會益你,小禮物會有,識得享受生活,不過唔愛 ...

2都係一齊咗兩個月,當然甜蜜啦,好處作不得準
PonyoBB
|

兩個都唔揀,情願自己一個仲自在。

JessicaElla    發表於 18-6-14 15:07
yipsiumee
|
2個都唔揀
hudsonchui
|
兩個都唔簡,情願自己一個
YY1101
|
兩個都吾要
講真
tester5
|
1. 各方面都好夾好就你,但大脾氣,曾經一齊7年,有錢,不過唔會益你,小禮物會有,識得享受生活,不過唔愛 ...
其中一個,你話「自己都好愛佢」,這就是你的答案了。
其他人的意見並不重要。
Jolin_Yuen    發表於 18-6-13 12:50
pinkywong36
|
唔好煩我 發表於 18-6-13 12:28
2都係一齊咗兩個月,當然甜蜜啦,好處作不得準

不過當初同7年果個,剛開始都冇甜蜜感覺
siuying705
|
如果真係好愛咁呢個問題根本唔駛問

問得要二揀一,即係二個都唔太愛,咁更加唔駛揀,唔愛既要黎做咩?

日月水火
|
唔愛第一個無謂諗。
第二個 只有兩個月當然甜蜜期 未能了解(包括缺點丶夾唔夾等)
20150618bb
|
36呀,唔合就無謂浪費時間,出去再搵過喇
pinkywong36
|
tester5 發表於 18-6-13 12:31
其中一個,你話「自己都好愛佢」,這就是你的答案了。
其他人的意見並不重要。
...

係咪呢刻應該選擇愛果一個?
myki
|
PonyoBB 發表於 18-6-13 12:29

x2
CACACAROL
|
PonyoBB 發表於 18-6-13 12:29

mickey0721
|
你自己簡左啦:自己都好愛佢"
yurijm
|
兩個都唔要
pinkywong36
|
20150618bb 發表於 18-6-13 12:34
36呀,唔合就無謂浪費時間,出去再搵過喇

年紀大,好難再搵喇
vickymok717
|
2. 非常唔夾----点样唔夹法?
Froggy_joe
|
第一個一定唔會揀,你都唔愛

第二個要睇定啲,兩個月都唔甜蜜就死得,不能作準
jumphigh
|
1 一定唔要
2 非常唔夾………………咁点一齐?