美女廚房非常浪費食物

Giant
|
呢個世界好多人在捱餓中,但佢哋就咁樣浪費食物
crystal媽咪
|
同意 。超級浪費
itdididi
|
跌吉果邊話收到800個投訴。

好心摺埋啦,為做而做浪費食物,又要d女仔配合扮唔識煮餸

重播舊果輯其實都夠收視啦~
Poyau
|
Giant 發表於 18-6-13 14:31
呢個世界好多人在捱餓中,但佢哋就咁樣浪費食物

浪費
athruzala
|
同意,好浪費食物!我完全唔覺得好笑!
joey29
|
非常浪費食物
大肥羊
|
itdididi 發表於 18-6-13 14:52
跌吉果邊話收到800個投訴。

好心摺埋啦,為做而做浪費食物,又要d女仔配合扮唔識煮餸

重播可能收視仲好,我女而家煲緊舊嗰輯,超鍾意睇笑到癲
無話可說
|
上輯又唔見人咁講,做show啫
劉大媽
|
一集都冇睇過
mitchan
|
我唔明點解後面班佈景板學徒集集都用D無厘頭材料煮野,又雪條又朱古力
一D都唔好笑,正正經經煮D野好過啦
Pink_Cake
|
回覆 無話可說 的帖子

以前小d 理.... 而家環保意識強左好多~
Pink_Cake
|
不過巳前都有人投訴過..不過冇理..因為太搞笑
kcpak
|
大肥羊 發表於 18-6-13 15:03
重播可能收視仲好,我女而家煲緊舊嗰輯,超鍾意睇笑到癲

我仔女對新呢輯都無興趣睇,反而搵返舊個輯黎睇
BBQBBKill
|
800個投訴我都覺得太少
汽水餅
|
扮低能,扮唔識煮
kmbb519
|
唔識煮飯好好笑咩.... 真心唔認同....
jeanne1120
|
無線話佢「有權製作低品味節目」嘛
咁多人鬧,但佢又繼續拍喎,證明繼續有人睇啦!

利申:完全無睇過,舊那輯都無睇過
kavenzou
|
無話可說 發表於 18-6-13 15:05
上輯又唔見人咁講,做show啫

咪就係,之前一直都浪費架啦,又吾見咁多投訴

不過剛剛嗰集又確係衰,根本冇一個煮得熟,好心就俾多啲時間佢地
emeraldlam
|
睇trailer 已覺浪費, 吾想睇
我要做媽媽
|
搞笑我系覺得搞笑既,但係真係好浪費