和民AEON咭食Lunch Set冇折

hellohelloruby
|
一向都有, 食咗都有幾十次, 但今日去食佢話叫Lunch set冇, 條氣唔順打去AEON問, 佢話唔關佢地事, 打去和民問, 佢話其實一向都係, 佢話有D店舖唔知比咗discount, 我記得申請時明明係話Lunch set有折我先申請, 雖然得95折, 但都好過冇
bb2
|
hellohelloruby 發表於 18-6-13 15:02
一向都有, 食咗都有幾十次, 但今日去食佢話叫Lunch set冇, 條氣唔順打去AEON問, 佢話唔關佢地事, 打去和 ...

冇左好耐架嘞
MariaTsui
|
我都是早兩日才知無discount,張卡是for去和民才申請,現在睇下是否要cut卡,很少去食晚飯。
章魚妹妹
|
呢張卡,真係費事講,以前逢生日就帶$100 coupon,唔記得一張定兩張,而家係$60 coupon兩張,但要分兩次食仲要過指定金額,真係去都費事
|
回覆 bb2 的帖子

上個月食都仲有
fandycheng
|
章魚妹妹 發表於 18-6-13 15:19
呢張卡,真係費事講,以前逢生日就帶$100 coupon,唔記得一張定兩張,而家係$60 coupon兩張,但要分兩次食仲 ...

呢張卡,我一年都係用佢2次咋
|
回覆 MariaTsui 的帖子

me 2, 我都想cut card, AEON話要書面申請
|
回覆 fandycheng 的帖子

因為公司附近有, 所以好多時都去食, 而家冇咗折, 我諗會去少好多
Poyau
|
hellohelloruby 發表於 18-6-13 15:23
回覆 bb2 的帖子

上個月食都仲有

據官網得主餐牌有95折

https://www.aeon.com.hk/tc/html/credit-card/creditcard_restaurant-watami-visa.html
mercurycc
|
幾年前食已經無左,係主餐牌才有喎!
|
Poyau 發表於 18-6-13 22:32
據官網得主餐牌有95折

https://www.aeon.com.hk/tc/html/credit-card/creditcard_restaurant ...

我都睇到,但我個個月都食1次都有折,係突然琴日食冇咗
木土土
|
hellohelloruby 發表於 18-6-13 15:02
一向都有, 食咗都有幾十次, 但今日去食佢話叫Lunch set冇, 條氣唔順打去AEON問, 佢話唔關佢地事, 打去和 ...

申請時?呢d優惠條款,一向都係店鋪可隨時更改。

我最近食的時候話lunch set 無折,我叫了兩個lunch set,另外一個主menu,以為主menu果個有折,誰知佢話因為有主menu,就全單都有折
|

以前D consignment都可以入分,自從是賴方便唔洗出Aeon cashier比錢,可自己收,但連Aeon jetso冇得用。
Poyau
|
hellohelloruby 發表於 18-6-14 07:43
我都睇到,但我個個月都食1次都有折,係突然琴日食冇咗

龍門任擺 條款隨時修改
Poyau
|
062004 發表於 18-6-14 08:59
以前D consignment都可以入分,自從是賴方便唔洗出Aeon cashier比錢,可自己收,但連Aeon jetso冇得用。
...

熟食檔都係 係檔俾錢無分 去cashier先有