脱疣醫生,有冇收費合理可claim保險手勢好介紹

sabun
|
如上!
Poyau
|
sabun 發表於 18-6-13 15:26
如上!

up
MM2H
|
claim 唔 claim 到唔係應該要睇保單條款而唔係視乎個醫生咩?
Poyau
|
MM2H 發表於 18-6-13 22:27
claim 唔 claim 到唔係應該要睇保單條款而唔係視乎個醫生咩?

因為之前太多人脱疣claim保險
依家保險公司嚴咗 要證明有醫學需要
所以要揀醫生 你懂的
MM2H
|
Poyau 發表於 18-6-14 00:29
因為之前太多人脱疣claim保險
依家保險公司嚴咗 要證明有醫學需要
所以要揀醫生 你懂的

懂的
Poyau
|
MM2H 發表於 18-6-14 06:56
懂的

明就好
MM2H
|
Poyau 發表於 18-6-14 11:36
明就好
一知半解啦...
tsangnetnet
|
不如買部脫疣機,自己脫。
Poyau
|
MM2H 發表於 18-6-14 11:39
一知半解啦...

有時難得糊塗 一知半解可以
Ashleycorina
|

我三個月前做過,呢度d人介紹,手勢夠快,但我有幾個位有少少印。
我唔知佢叫唔叫好,因朋友响中環個名醫度脱,佢個唔係印,係scar
呢個醫生成日上電視講皮膚,態度好nice 但就好似上電視咁不斷講不斷講講佢對疣的認識。

不過姑娘好多發夢,你要提佢,醫生同佢講邊個位查麻醉,佢都可以唔記得咗。當我提佢嘅時候佢又唔清楚,所以嗰個位打時好痛

但佢對claim insurance 非常熟,一定熟過我,我帶左claim form 去,佢一早就同我填好曬

個醫生响尖沙咀 亞太中心 11/F,Mr. ChanX

Chowying
|
Ashleycorina 發表於 18-6-14 12:16

我三個月前做過,呢度d人介紹,手勢夠快,但我有幾個位有 ...

請問係咪 x 湧醫生呢 我 都準備去脫疣,揀緊去佢定另一個女醫生
helen02
|
我都試過,本身去中環某間以前上過都市閒情楊X強就報幾千蚊,
再睇下普通私家診所$250查藥水就自動脫落枯死,當然可能會有個暗瘡印要等佢淡,都係睇經濟能力,

皮膚科醫生即可
|
Chowying 發表於 18-6-14 12:19
請問係咪 x 湧醫生呢 我 都準備去脫疣,揀緊去佢定另一個女醫生
...

係啊,好多人讚佢。
不過我問佢再生返點,佢話正常人脱完一年內唔會出,咁我問佢如果再出點算,佢話唔會㗎。
但我真係又出咗,佢要再俾錢做,所以你另一個醫生,有無幾耐保養?
MM2H
|
Poyau 發表於 18-6-14 12:08
有時難得糊塗 一知半解可以

知心
Chowying
|
Ashleycorina 發表於 18-6-14 12:24
係啊,好多人讚佢。
不過我問佢再生返點,佢話正常人脱完一年內唔會出,咁我問佢如果再出點算,佢話唔會㗎 ...

唔該你 其實另一個都係同一間 阿唐醫生,諗住女仔可能會細心d ,同埋脫頸方便 d , 哎呀保養問題真係好煩
Poyau
|
MM2H 發表於 18-6-14 12:27
知心

|
Chowying 發表於 18-6-14 12:35
唔該你 其實另一個都係同一間 阿唐醫生,諗住女仔可能會細心d ,同埋脫頸 ...

你不如問清楚佢先呀
Chowying
|
Ashleycorina 發表於 18-6-14 12:50
你不如問清楚佢先呀

唔該你
sabun
|
Chowying 發表於 18-6-14 12:35
唔該你 其實另一個都係同一間 阿唐醫生,諗住女仔可能會細心d ,同埋脫頸 ...

唐醫生分兩part脱,面6000,頸6000
Chowying
|
sabun 發表於 18-6-14 16:37
唐醫生分兩part脱,面6000,頸6000

唔該你, 咁又好唔抵喎,我頸得幾粒,尖咀我好方便, 又要再揀過