愛文芒果

jumphigh
|
想知菓欄有冇得賣同幾錢呢?
hahaha1231
|
應該有, 而家sf有, 想買
mickey0721
|
我都想黎試下.
jumphigh
|
hahaha1231 發表於 18-6-13 16:29
應該有, 而家sf有, 想買

是啊……唔知SF果啲好唔好,一買就要3百幾
mercurycc
|
上星期係台灣日日都食 2個好香甜,試過係香港買唔覺好食。
kittyChing
|
早2星期買過$110有3個,都好甜
jumphigh
|
kittyChing 發表於 18-6-13 16:44
早2星期買過$110有3個,都好甜

咁我去睇下先,thx thx
maynjune
|
mercurycc 發表於 18-6-13 16:36
上星期係台灣日日都食 2個好香甜,試過係香港買唔覺好食。
台灣... how much each please ....?

Thank you
Vinymqq
|
上年係台南叫司機幫我買台幣400蚊一箱有十二個!又甜又好味!香港買真係好貴,唔捨得食
mercurycc
|
maynjune 發表於 18-6-13 16:52
台灣... how much each please ....?

Thank you

大細品種唔同都唔同價,我買中$75台幣一斤,一個十幾元核好細扁食一個都好飽。
唔好去遊客區買貴好多架。
Tabo63
|
mickey0721 發表於 18-6-13 16:31
我都想黎試下.
可以去Aeon超市買,我買左個$39黎試
mercurycc
|
maynjune 發表於 18-6-13 16:52

Thank you
家樂福細個$6x 一斤,不過無咁靚又細個。
maynjune
|
mercurycc 發表於 18-6-13 16:58
大細品種唔同都唔同價,我買中$75台幣一斤,一個十幾元核好細扁食一個都好飽。
唔好去遊客區買貴好多架。
...
Thank you !
You mean 十幾元 hong kong dollars ?
maynjune
|
Vinymqq 發表於 18-6-13 16:56
上年係台南叫司機幫我買台幣400蚊一箱有十二個!又甜又好味!香港買真係好貴,唔捨得食: ...
台幣400蚊一箱有十二個...

wa.. it's a good price !

mercurycc
|
maynjune 發表於 18-6-13 17:01
Thank you !
You mean 十幾元 hong kong dollars ?
係呀!好多汁架!好好食。
candysandy
|
上星期喺高雄,小販收檔大平賣,台幣100買左8大個,平到冇可能唔買。

香港好貴唔捨得買。
karenlyk    發表於 18-6-14 08:28
mercurycc
|
candysandy 發表於 18-6-13 17:04
上星期喺高雄,小販收檔大平賣,台幣100買左8大個,平到冇可能唔買。

香港好貴唔捨得買。
高雄真係好平喎,幾大個架?
maynjune
|
candysandy 發表於 18-6-13 17:04

香港好貴唔捨得買。

Wa...你買價錢就再平d 添 !

howmuch
|
果欄$100/3個, 中size 約460g/個
tsung
|
Tabo63 發表於 18-6-13 16:59
可以去Aeon超市買,我買左個$39黎試

我前幾日都見Aeon有,但冇買,請問味道ok嗎?