美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Elenalan 發表於 18-6-14 08:21
Skinceuticals B5正價$700/30ml
佢支B5和CE真係好好好用 :m ...

咁貴
我響沙啦啦買平好多

複式洋房

祖明 發表於 18-6-14 20:24
$5xx算平,我喺IBeauty買,好似唔止
你試下用導入吖,効果超正
Sis用咩機做導入? (想買返部家用導入, 但唔知邊部好D

男爵府

applewooda 發表於 18-6-15 21:27
Sis用咩機做導入? (想買返部家用導入, 但唔知邊部好D

我用呢隻

複式洋房

祖明 發表於 18-6-15 21:39
我用呢隻
Thanks sis另外, 回一下樓主,
我個人用過, 覺得 skinceuticals>phyto C>bicelle>the ordinary

男爵府

想問呢d係咪精華素?

大宅

請問係用B5先定CE先?咁精華又幾時呢?
我用緊B5真係好正!CE又有咩用途?

男爵府

祖明 發表於 18-6-14 00:37
我回購咗好多次,間住用

您有無用埋MD枝B3?我買果陣有sell我用埋B3,不過我唔知有咩好

男爵府

祖明 發表於 18-6-14 00:37
我回購咗好多次,間住用
可以係邊度買到?

公爵府

其實CE有咩效果? 我用咗幾枝唔覺有分別

水晶宮

starz~ 發表於 18-6-16 12:26
其實CE有咩效果? 我用咗幾枝唔覺有分別

如果你覺得冇效就唔好繼續喇,因為真係好貴

水晶宮

Prima_facie 發表於 18-6-16 06:08
請問係用B5先定CE先?咁精華又幾時呢?
我用緊B5真係好正!CE又有咩用途?
...

我係CE>B5>面霜,CE已經係精華素,我唔會同一時段用多過一支精華素(除了純補濕)。

我覺得CE有改善膚質嫩膚收毛孔效果,我有d fd就覺得有淡斑效果(keep住長用,以年計)。每個人反應唔同,都有jm話用幾支都見唔到分別,支CE都好貴下,衡量下值唔值。

我冇數住用幾多支先見效呀,我廿幾歲開始用,用到現在3尾,覺得都啱自己用,唔用一排再用翻又會覺得真係有分別。

大宅

Elenalan 發表於 18-6-16 13:16
我係CE>B5>面霜,CE已經係精華素,我唔會同一時段用多過一支精華素(除了純補濕)。

我覺得CE有改善膚質嫩 ...

多謝你既解答(emoji)(emoji)

複式洋房

我覺得用SC的抗氧化系列精化真系會見到效果。
我都係進排先入坑~~用4ml sample仔其實兩日已經見到效果
我入去專櫃買正裝抗氧化眼凝膠,然後另外送左CF我試下~~
CF的效果真系好驚人,因為著重系抗體氧化美白效果,真系可以改善膚色不均問題
年頭遺留下來的暗瘡搽左CF之後淡化速度明顯左好多,同埋真系會見到皮膚細緻左

之後都會買正裝用..
不過我都建議如果系試過D sample沒咩效果就唔好買,因為可能唔適合,而且貴呀!!!!

男爵府

回覆樓主:

銅鑼灣那兒有SkinCeuticals賣?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

平平loveisderma都ok

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

A.H.C.回購好多支,又平又正

大宅

可唔可以講下支ce有幾好用?thx

水晶宮

Lam_lam_c 發表於 18-10-4 23:30
可唔可以講下支ce有幾好用?thx

其實好多人都分享過,但亦有唔少人話用唔用都冇分別。我講到幾好都只係針對我自己皮膚問題,不如你自己親身試下。
不過我現在都冇用Skinceuticals了,太貴,我聽其他jm推介轉了Cosmetic Skin Solutions。

大宅

Elenalan 發表於 18-10-5 09:04
其實好多人都分享過,但亦有唔少人話用唔用都冇分別。我講到幾好都只係針對我自己皮膚問題,不如你自己親 ...

thx share!!! (emoji)

伯爵府

abcdopq 發表於 18-10-2 11:12
我覺得用SC的抗氧化系列精化真系會見到效果。
我都係進排先入坑~~用4ml sample仔其實兩日已經見到效果
我入 ...

請問隻cf全名係乜呀?

首頁

尾頁

跳至